Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08.06.2024 in all areas

 1. Na željeznici je puno toga izgubilo nekadašnju svrhu, pa i ovi prijelazi koji su služili kolicima za pretovar brzovozne robe: Nadao sam se da ću uhvatiti bar jedan teretnjak jer sam ih u putovanju prema Dugoj Resi vidio sijaset - tri u kolodvoru Hrvatski Leskovac, dva u Zdenčini, jednog u Jastrebarskom i jednog u Draganićima. Želju mi je u zadnji čas ispunio ovaj kojeg smo pretekli u Hrvatskom Leskovcu. Smjestio se na četvrtom kolosijeku i čeka križanje: I za kraj evo mi Soma za povratak:
  2 points
 2. Tek sada vidim da nitko nije odgovorio na ovo pitanje. Koliko sam mogao primijetiti srušena je zgrada ex-kolodvora Vojakovački Kloštar, gradi se nova zgrada u Lepavini, a u bivšem službenom mjestu Prikraj zgrada je još čitava i poluzatrpana. Ne znam je li se nešto promijenilo od 4. siječnja do danas.
  1 point
 3. Ne znači. Nikad nije bila u pitanju pruga kroz Gorski Kotar. Radi se o ukidanju dionice između kolodvora Duga Resa i Oštarije (ili tu negdje, ovisno o budućim projektima nove pruge).
  1 point
 4. Nesumnjivo. 38 kilometara kolko-tolko solidnog kolosjeka i preko 3 i pol hiljade tona upotrebljivog šinskog materijala. A ko bi to kupil?
  1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Create New...