Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10.02.2024 in all areas

  1. Nastavak... Neboder Ovi ne bu tako skoro vozili Prema zadnjim informacijama ovakve papagaj-asee više ne voze. Iz žalosti u žalost... ...u budućnost Tramvaji Sljedeće fotke prikazuju Metropolu iz pogleda turista (mene). On sjedi, oni rade, ja slikam... Ex-Zagrebačka banka Jadni Paromlin Sarajevska (ima J kraj broja na haubi) Eh, da mi je jedan ovakav (bez vozača moliću)😁 Konjić Prazno I to je to. Konačno je došao kraj ovog putopisa. Hvala Vam na strpljenju, pokušat ću biti brži ubuduće i odjavljujem se fotkom soma koji me doveo doma. Thank You for all and have a good night!
    3 points
  2. U redu je. Trudim se paziti da ne stvaram predrasude s obzirom na moj broj godina - prednost zbog vremena u kojem živim i gdje je mnogo više stvari dostupno nego kada ste Vi bili u mojim godinama. Po pitanju ovog putopisa sam prilično spor pa ću jedno vrijeme prestati s time i raditi reportaže kao što sam i počeo. Ali bilo bi uredu završiti ovaj postojeći so show must go on! Stepa Kotrljajući se do GK uz autoput A11 vidio sam napušteni industrijski kolosijek koji prolazi ispod autoputa. Kasnije sam saznao da je to kolosijek do ribnjaka. Fotka je loše ispala, ali info se da iščitati... Plavac 014. Prvi od XXX kojeg sam vidio Spustivši se kroz Importanne, s druge strane pronašao sam mjesto pokojnog ind. kolosijeka za Paromlin koji će navodno isto uskoro rušiti😢. Prema Glavnom U Paromlin (opet sunce neda) Fotka s ulaza HŽM Ovog jadnik je nažalost rođen da bude zaboravljen😥 Možda nastavim pisati večeras žuri mi se na 4000 za Škrljevo. Pozdrav iz Karlovca!
    3 points
  3. Brene budu, čekaju reviziju, ove ili sljedeće godine, netko je napisao.. 006 i 011 tu stoje za divno čudo čiste, jedna ima mali friz na sebi, ovi Mađari su uglavnom upokojeni i djelom očerupani, ne znam kada će u spajalice..
    0 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...