Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.08.2021 in all areas

  1. Kako ja ne bih putovao? Paa, putovao sam biciklom odozdoma do Maksimira. Pratim stanje sa prva dva jezera. Skužio sam da su napravili jednu betonjsku kaskadu, slapić koji će odvajati prvo od drugog jezera.......jezera su već dobrano očišćena..... ...ima nekih dijelova betonskih ploča koje su otpale i ukloniti ih će iz prvog jezerca.... Ne znam kad će pustiti vodu ali bit ću dežuran da vam javim.
    4 points
  2. To stoji ovako već godinama i polako propada, ne sjećam se da sam vidio nekoga u kući? Doduše 2 grilje na prozorima na lijevoj strani izgledaju još dobro, možda je riječ o više vlasnika / nasljednika koji se ne mogu dogovoriti.
    1 point
  3. Patke su se preselile na treće jezero...
    1 point
  4. Tužni bager u Maksimiru...
    1 point
  5. Preostalo je još nešto slikica (ljepših) Kućni ulaz i prolaz Godinama promatram ovu kuću na istaknutom dijelu Baške i pitam se hoće li se urušiti ili obnoviti? Mislim da bi općina ukoliko nema živućih vlasnika trebala pronaći nasljednike i prisiliti ih na uređenje ili prodaju?
    1 point
  6. Prisjelo mi je današnje kupanje jer je to više naličilo na ispiranje rana (još je na lijevoj podlaktici jedna veća) Našao sam se u krivo vrijeme na krivom mjestu U jednom lijevom zavoju na uskoj cestici prema plaži me preticao jedan sa velikom kamp prikolicom a ususret je dojurio mjesni komunalni kamion pa kamperu nije preostalo nego da skrene u desno do ruba ceste a meni da izletim u grabu pa sam nagrabusio. Mislim da obadvoje nisu vidjeli što mi se desilo jer sam pao ispod razine ceste. Bic je izdržao samo sam se morao dodatno zaprljati namještanjem lanca. Danas ambulanta ne radi pa nisam mogao oduševiti doktoricu koja samnom ima posla svake godine. Pred par godina mi je rekla da je vrijeme da konačno odrastem? Vrijeme je da pobjegnem u sada mirniji Zagreb dok sam još živ....
    0 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...