Jump to content

marioZG

Članovi
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Zagreb

Recent Profile Visitors

4135 profile views

marioZG's Achievements

0

Reputation

  1. Dobro i zanimljive fotke s rk. Očito si pogodio smjenu kad nema jednog djelatnika u kućici, koji voli ganjat ekipu i prijetiti policijom. Da smo došli rk dignut u zrak i takve nebuloze, kod izdavanja nafte. A čemu zapravo strah, pretpostavlja se.
  2. Zato imamo "Od mjere do karijere" od naše vlade, kojima će napuniti sela ljudima i eto putnika.
  3. ETP je i dalje pod kapom Infre, dok PG uvijek mogu biti prodane jer su papirnato odvojene, tak da nije baš isto.
  4. Putopis je standardno odličan i jako zanimljiv RPVSB je vlasnik, a koja mu je osobna iskaznica? Kad sam putovao za rijeku, nisam nikako iz vlaka mogao vidjeti s 3/4 strane.
  5. Vrlo zanimljiv putopis. Pohvala Na Rk-u uvijek ista vozila iza hale, samo u sve gorem i gorem izdanju. Ma s tim likom uvijek problema. A nije ni svjestan da hoda po "zemljištu" od infre, a to nije od njegovog Carga, a di je njemu za hodanje po tuđem zemljištu dozvola? Nečeg se jako jako boji. A da ne govorim kaj je prije bilo s naftom s RK... Može se lako zaključiti.
  6. To je malo problem, jer su brojevi izblijedili s većine strana, a sad drača i grmlje je veliko. Ovi su neki brojevi od loksi od ukupno 10 komada koji stoje. 2131 015, 2132 022/165(JŽ)/203/206.
  7. Treba ih rezat, jer ne stvaraju nikakvu dobit. 85 % kontejnera se iz luke Rijeka prijevozi tegljačima/kamionima, a tek 15 % željeznicom. Rekonstrukcije vagona bi bile potrebne da je % obrnut, ali zbog mnogo razloga(infre, ...) to nije moguće.
×
×
  • Create New...