Toma Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ... nekoliko fotografija sa nedavnog izleta u Moravice... Ovaj puta, malo vise fotki, a malo manje teksta - svi ionako znate sto se i kako u Moravicama desva Vlak je bio 700; a prvo stajanje je bilo u Draganicu - krizanje sa 520 koji kasni... Draganicka stanicna zgrada Vlak 700 Vlak 520, nisam siguran da li se bas vidi u ovoj velicini, ali ovdje fotograf fotografira fotografa Nakon Karlovca, stajanje je u Kukaci - cekamo vlak 501... Drugaciji kadar... Stanicna zgrada. Nas vlak. 501 u kontrasvijetlu... Stizemo u Moravice... 1061 stize po 1141 Obratite paznju na pantografe!!!! Manevarka Garnitura ceka 1061... ASEA se vraca pod 25kV Aeelt Stanicna zgrada u Moravicama Nekoliko 25kV lokomotiva parkiranih u Moravicama Odlazim cestom prema Brod Moravicama, no vec blizu izlaznih skretnica Moravica cekam putnicki iz Rijeke. Nakon dosta duge setnje, vracam se u Moravice... Prije polaska vlaka za Zagreb, nastaju dvije nocne fotke... pozdrav toma Quote Three Blind Mice
seabral Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Izvrsno, ove fotke su prava blagodat za oči .... puno ti hvala Toma !!! Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
mato Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bravo Toma. Ovakav prizor imao sam nekoliko dana koje sam proveo na brdu u kući za odmor sa prekrasnim pogledom na stanicu Moravice. Htio sam napraviti "IZLAT" vlakom do Rijeke i natrag ali na žalost nisam stigao, možda drugi put. U marketu blizu stanice kupovali smo svježi kruh a potom opet na brdo. Pozdrav Mato Quote nema ljepšeg nego voziti parnjaču
VICTOR Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ove slike su zaista melem za oči, hvala ti, Toma Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
Recommended Posts