Brunoh Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Današnji lov se odvija samo na ovom komadičku pruge ajmo Venezia Za 3 min iza Venecije ide 2201 Teretnjak za Šoiće Hitrec Na vidiku je Jadran nastavlja se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 Bez obzira na opasnosti, svoj sam zadatak ostao obavljati.. Kakve posljedice mogu biti od ovoga? Na ovom djelu su česte lagane vožnje zbog propadanja pruge. Oštećenje tračnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudolf T Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Bez obzira na opasnosti, svoj sam zadatak ostao obavljati..http://img90.imageshack.us/img90/995/p1370190.jpg Da li je ono na cesti zgažena špaga ili zmija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Zmija je, zmija... Evo Podravke Putnički za Koprivnicu jao onome tko bi prvi trebao zvat na telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Što bi im ovo značilo? Na svakom drugom pragu je bila ova pločica.. 205/703 IC 200 Putnički za Zg Putnički za Gyekenyes Moje odredište.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedi Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Super slike Bruno, samo mi je žal one treće slike "Venezie express" kaj je ispala tak mutna.. Quote A. G. MATOŠ. Pjesnik. 120/121 A. G. MATOŠ. Legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Super slike Bruno, samo mi je žal one treće slike "Venezie express" kaj je ispala tak mutna.. Ah, sam sam si kriv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts