Toma Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Prije 17 godina, 9. srpnja 2006. godine sa s društvom napravo izlet na ribnjake Jasinje, gdje je postojala ribnjačarska željeznica... Ne sjećam se nažalost mnogih detalja, ali imam dosta fotka, pa ću ih postaviti ovdje u formi jednog krnjeg putopisa... Ne volim putopise s previše fotki, a s malo teksta, no tenutno mi ne preostaje ništ drugo. Društvo - lijevo je Željko Halambek, desno Mali Paja. Imena srednjeg kolege se ne sjećam... 😕 Počelo je ovako... Ovo su prve fotke. Brojevi lokomotiva Vagonski park Nastavak slijedi! pozdrav toma 3 Quote Three Blind Mice
Toma Posted February 15, 2021 Author Posted February 15, 2021 Lokomotiva ima dosta, i u raznim su stadijima hrđanja... Tada je na ribnjacima bio još nešto života. Bilo bi zanimljivo znati kako je danas... Skretnice su starije! Nastavak slijedi... pozdrav toma 3 Quote Three Blind Mice
Toma Posted February 15, 2021 Author Posted February 15, 2021 Vozi se! To je sve. Bilo kakva informacija - povijest, sadašnjost o željeznici na ribnjacima Jasinje je više nego dobrodošla! pozdrav toma 5 Quote Three Blind Mice
Matijav66 Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 28 minutes ago, Toma said: Prije 17 godina, 9. srpnja 2006. godine Jesi možda mislio napisati "prije 15 (ili koji god već broj) godina" jer je prije 17 godina bila 2004. kada još forum nije postojao? 1 Quote
mali.paja Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Onaj kojeg se ne sjećaš je Berislav Komac. Ne mogu se sjetiti kako je na forumu prijavljen. Stalno rogobori protiv KŽMZ po modelarskim forumima. Quote
Renato Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 On 15. 02. 2021. at 23:03, Toma said: Prije 17 godina, 9. srpnja 2006. godine sa s društvom napravo izlet na ribnjake Jasinje, gdje je postojala ribnjačarska željeznica... Ne sjećam se nažalost mnogih detalja, ali imam dosta fotka, pa ću ih postaviti ovdje u formi jednog krnjeg putopisa... Ne volim putopise s previše fotki, a s malo teksta, no tenutno mi ne preostaje ništ drugo. Društvo - lijevo je Željko Halambek, desno Mali Paja. Imena srednjeg kolege se ne sjećam... 😕 Pljunuti Plenković u mlađim danima 3 Quote
Recommended Posts