Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Vladimir P

Članovi
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vladimir P

 • Birthday 01.01.1949

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skopje, Makedonija
 1. Vladimir P

  Vladimir P

 2. Na zalost KORIDOR X ostaje do dalje ZATVOREN
 3. - Iz „Srbija voza“ još u januaru ove godine MŽ Transport je informisana da su u saglasnosti sa grčkim TRAINOSE, doneli odluku za ukidanje pomenute linije zbog ekonomske neisplativosti. Na tu odluku dveju želizničkih uprava MŽ Transport Skoplje kao tranzitna železnička uprava ima pravo samo na prigovor.
 4. Dosta je mekan i tih, neki su pomenuli da su sedista malo uska ali kad se uzme da je IS i da su duzine u Makedoniji male, mislim da to nije neki problem. Doduse svi smo se navikli na one klasicne vagone pa ....
 5. Promotivna voznja na relaciji Skoplje - Veles, koridor X
 6. E tu je pravi skripac, bukvalno svi kapaciteti su u sluzbi migranata tako da se moralo posuditi dodatnih vagona za redovni saobracaj koji je morao i malo reducirati. Inace 5-6 ture svaki dan idu jug-sever tako da osim dizinfekcije malo vremena ostaje za redovni servis voznih sredstva. Sto se tice kineske garniture nadam se da ce biti sve u redu posto nihova izjava je - ovo su prvi u Evropi i moraju biti reper za dalje. P.S. Veliki deo sklopova su najvise nemackih ili njihova licenca. Inace iz prve dobili EU sertifikat.
 7. Mli film o novom MZ EMU https://www.youtube.com/watch?v=2Lu2e1VBSyQ
 8. Na koridoru X, (sad je zavrsen deo Miravci - Smokvica, Nogaevci - Negotino) tako da na veliki deo tog koridora normala brzina je 100-120 km
 9. Sve garniture ogranicili na 140 km (nemamo mi pruge za vise) a i kad se uzme koje mi to distance imamo ....
 10. Na zalost nisu jos gotove za isporuku ali bice identicne ko elektro
 11. E kad bi moglo, danas sve te procedure, papiri ...... odmili se coveku, ma nek ide kolko ide. Novo je novo
×
×
 • Create New...