Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

60ran

Članovi
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Koprivnica
 1. 60ran

  60ran

 2. Sumnjam, štakori prvi napuste brod koji tone.
 3. 60ran

  Šveđani

  Da su kojim slučajem onima što su prekrečili mađara u Koprivnici a uhvaćeni su na djelu , prikvačili dug na OIB ( da je to zakonski moguće), možda bi se stanje počelo popravljati nabolje za vlakove.
 4. Više nije podvodnjak, suh ko barut, trenutno dižu zidove, bit će za koji mjesec gotov.
 5. Postoji jednostavno rješenje. Čujem da su kamere za nadzor brzine stigle u MUP-ovo skladište, sad ih samo treba preusmjeriti da snimaju pružne prijelaze. To bi bila vin/vin situacija.
 6. Nije toliko problem naći dizel lokomotivu i garnituru, ali to traži i dodatne radnje u Vrbovcu . Tako da iz praktičnih razloga ako i nije pruga zauzeta, očito je lakše busom od Dugog sela .
 7. Kakvi borbeni strojevi ,da su bolje pogledali vidjeli bi koja je to hrđa To bi bilo najbolje u čeličane na pretapanje.
 8. Sreča u nesreći da su te cargobul prikolice tako visoke, pa je lok. udarila u kotače koji su poslužili kao odbojnici, tako da sam frem nije imao preveliku silu na sebi. Najviše energije udara je upila kabina.
 9. https://i.postimg.cc/JzfjXXHC/t5968-n.jpg[/img] Bit će ko nova.
 10. Nekada davno...kad je još željeznica bila "željeznica" a pragovi drveni, tračnice ostavljenje unutar kolosjeka su se s obje strane učvršćivale tirafonima za prag .
 11. 60ran

  Mađari

  Pa normalno, trebali su i prije. Postoji teorija da su gamacidi pratili maper i vidjeli kad ppd nema bruta, da im opljeve lokomotive. :ne zna:
 12. Kad nisu dali ljudima iz vuče da im to napišu, nego odokativno . Sad su se konačno savjetovali i shvatili koje su godište. Cijena snižena samo da ih se riješe.
 13. Standardno , kao i Savski most kod Žitnjaka, Svatko vadi materijal iz rijeke kako mu dođe.
 14. HŽ nema skoro ništa s tim, sve je u rukama istražnog sudca. Odnosno policije.
×
×
 • Create New...