Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

rudamaca

Članovi
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  doma
 1. rudamaca

  rudamaca

 2. Kak je moj stari znal reči budnik sa antenom u sjedalu bil je samo za budne. Ruka na koljeno i kad se tijelo opusti kak lokomotiva trese i zabacuje budnik opslužuje nesvjesno .
 3. Danas mi se kči "pohvalila" sa obilaženjem branika. Oroslavlje ili Stubičke toplice, nisam baš pratil. Uglavnom nakon prolaska vlaka ostali spušteni deset minuta pa su svi popi.....,napravila se kolona ,psovke , pa kud svi Turci.
 4. Kanadere je još Sloba 95 za svoj račun frknul Grcima . Bili su klipnjaci , promjena motora je koštala više od aviona tak da mislim da su otpisani.Pa prije godinu dvije naši su im pomagali gasiti od ovih su valjda limenke za pivu več napravljene.
 5. Da se nije možda vratio pokupiti srnu ?
 6. Bio je svojevremeno popis oborenih iznad Juge , obje strane .Pojela ga bespuća interneta. Preko 1000 komada.
 7. Možda pomogne ova napomena: "jako fine pive probao skoro cjelu lepezu"
 8. Wiki veli 6 razina. Ne postoji toliko novaca koliko bi to koštalo kod nas.
 9. Bio je i signal sudeći prema jednom objašnjenju od prije dosta godina. "E taj lanc ti je od signala od rudničke štreke tam posle čuvelje v Črncu" Nemam pojma više jel to bio lanac na bunaru ili kakav drugi .
 10. Baš dobro, nikad mi nije bilo jasno kud je točno išla i jel uopće dolazila skroz do rudnika. Sve više stvari ima koje me sad interesiraju kad nemam koga pitati. Od rudnika je ostalo okno i rampa za utovar.
 11. U zadnje vrijeme često gledam baš taj dio snimki iz 68. Tam lijevo od Črnca imam nekaj grunta. Trasa, odnosno jedan dio još se koristi kao put iako ne odgovara ni jednom katastarskom planu .
 12. Jučer ujutro bila ih cijela grupa na ŽCP ispod Tratinčice. Ili tam nekaj delaju ili idu na gablec
 13. Prije koju godinu bili su na 15 000 mrtvih .Pa je vlada donesla zaključak: No civilized society can accept such massacre on their railway system. Stvarno su napredovali , skoro duplo
 14. U večini slučajeva bombardiranja ciljeva na našem području radilo se o rezervnim ciljevima . Loši vremenski uvjeti iznad Messerschmittove tvornice u Bečkom Novom mjestu došli bi glave mnoge koji za nju nikad nisu ni čuli.
×
×
 • Create New...