1142007 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Kako je od mog zadnjeg posjeta Koprivnici (2.5.2009.) prošlo više od 6 mjeseci, odlučio sam se ponovo zaputiti tamo. Shema je bila 702/581 kao i prošli put. Ovaj put sam imao sponzora, no o tome kasnije. Nakon što sam se smjestio i raskomotio, red je da Vam predstavim svoj kupe Kao što rekoh prije, ovo je u potpunosti isfincirao moj sponzor Poznati našićki zavoj Koprivnica I Sve je spremno za polazak prema ZG a uskoro i za Kloštar Kao i uvijek na raspolaganju mi je nešto manje od 3 h, pa se uvijek ima vremena za šetnju do centra Nakon povratka nastaju ove fotke Zgrada kolodvora s gradske strane Lokal 2210 me iznenadio svojim sastavom jer je trebao biti mađar, kad ono s druge strane Makoza čeka polazak za depo Nekoliko detalja : Teretni za EU Hitri Još dva lokala jen' za EU : drugi iz ZG i tako malo pomalo,dođe moj vlak i odveze me u domicil....toliko za sada... Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts