Jump to content

Trebor

Članovi
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Trebor

  1. 12 minuta, flyer26 said:

    Jednostavno ih staviti tamo gdje se po zakonu trebaju voziti ako nema biciklističke staze: na kolnik. Kada počnu smetati autima, onda će se nešto početi rješavati...

    Nije rješenje. Zbog opasnosti za vlastiti život, biciklisti će svjesno kršiti pravilo da se voze isključivo kolnikom, pa i po cijenu kazne.

    • Like 1
  2.  
    ja ne razumijem kako nekome uopce padne napamet ici obavljati bilo sto van svog termina… a jos me vise cudi da redari takve padobrance ne salju kuci…
    Rečeno je da će se moći dolaziti samoinicijativno i zbog razloga kojeg sam naveo,mislio sam doći ranije da ne plaćam PCR test koji mora biti preveden na engleski. U Belgiji je razmak između dva cijepljenja AZ 12 tjedana, a u Hrvatskoj je 14. Potpuno razumijem tvoju reakciju,jer su ljudi skloni odmah u startu nešto osuditi.

    Poslano sa mog IN2023 koristeći Tapatalk

  3. Zbilja grozno. Ja sam naručen na drugu dozu AZ 27.07. ali u Sesvetama, a kako putujem 9.8. za Brusseles, planirao sam isto doći par dana ranije da mi covid potvrda bude u punoj funkciji i da ne radim PCR test. Sad ću definitivno ići na svoj termin. A i Belgija je Hrvatsku uvrstila na narančastu listu i PCR test više nije potreban. Nadam se da će tako ostati i da se neće povećavati broj zaraženih. 

    Znam da su mnogi, a tu uključujem i svoju kolegicu sa posla koji su išli par dana ranije od termina na cijepljenje i nje bilo nikakvih problema, tj. nikakvog čekanja nije bilo. Pretpostavljam da su i ovi koji su došli izvan dogovorenog termina mislili da će ići sve glatko, kao i kod prve doze.

  4. Iskreno, DA. Možda zvuči kao sarkazam, ali ako policija ne može obuzdati luđačku vožnju po Av. Dubrava, treba nešto napraviti :D 

    Često sam pješačio rutom Čulinečka-Dankovečka i znali su me trnci prolaziti od obijesnih vožnji. U tim trenucima sam samo gledao gdje se nalazi koji rasvjetni stup koji bi me zaštitio od eventualnih posljedica gubljenja kontrole nad vozilom. Inače sam pješak i biciklista, ne vozim auto i smeta mi pretvaranje dijela nogostupa u parking kao što je to slučaj u ulicama Donjega grada. Ali svjedoci smo da su baš ti nepravilno parkirani auti spriječili da bude žrtava. I sad policija kažnjava te vozače. Čovjek bi pomislio da su oni krivi što se Audi skršio. S obzirom na naše pravosuđe, ne bi me iznenadilo da ti auti budu glavni krivci za tu nesreću. A vozač Audia bude oslobođen zbog sinkope, nesvjestice i sl.

  5. Da nije bilo parkiranih auta, bojim se da bi bilo mrtvih i štete puno veće... To ne znači da podržavam ovakvo parkiranje,ali bezbroj puta sam svjedočio "rally utrkama" po Av. Dubrava i ovakvi auti su na žalost sigurnosna barijera. Ova zadnja nesreća je to i potvrdila.

    Poslano sa mog IN2023 koristeći Tapatalk

  6. Volim kič i volim kobasice,a s obzirom da je Advent svake godine bio sve posječeniji,ne bi se reklo da ga i drugi izbjegavaju zbog toga. I ja se nadam da ako ne već sljedeće godine, onda barem 2022.da se vrati kao što je bio prethodnih godina. Bez obzira tko bio na vlasti. Ipak je Advent donosio značajnu sumu u gradsku blagajnu,tako da ne bi trebalo sumnjati u njegovo održavanje.

    Poslano sa mog ONEPLUS A5010 koristeći Tapatalk

    • Like 1
    • Thanks 2
×
×
  • Create New...