Jump to content
zeljeznice.net

shvercer

Članovi
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Zagreb
 1. shvercer

  shvercer

 2. Gledam slike 227 i zgrazavam se kak je oronuo iznutra, a ni izvana ne izgleda najsvjezije.
 3. Ne mogu biti svi radovi u Zagrebu na istom mjestu, pričekajmo još godinu-dvije da završe radove uništ...obnove...đamije,
 4. 309 je u groznom stanju. Limarija šarena i ima hrđe po oplati. Štenge prvih vratiju hrđave, ispod gazišta na par mjesta i trule,
 5. U bikovima je furt hladno po zimi. Kaj je izrazito neugodno kad sjediš, tu su mi čehi draži, otkopčaš kaj imaš i bok. Jedino je problem kaj moraš gađat stolac koji je na kutiji s pjeskom jer ti inače zgori rit.
 6. Alzheimer 423 nije ziher bio vučni, uvjeren sam da je bio 45x, možda 453.
 7. Imao danas nekog posla oko trešnjevačkog placa kad čujem za taj dio grada neobično jaki KLAK ( škljoc), Ako sam dobro zapamtio garažne 452 je vukao 423. slika je srednja žalost jer je bilo u brzini,
 8. Čekaj 15vozi na području trešnjevke?? Od kad to? Čekaj 15 je pod ingerencijom TPT? Od kad to?
 9. Poznavajući skolonost ZETa i vodstva grada za bacanjem novca nebih se uopće čudio da raskopaju savišće. Nebitno što ima bitnijih stavki, na preuređenju Radničke i okretišta će se moći dignuti lova.
 10. znači sličan ko na stojadinu. Debela hrga
 11. Jel na koncu klizač na liri od M24 kakav je bio na njima kad su bile u prometu ili drugačiji? Na stojadinima nikad nisam uočio one dve žice lijevo i desno kaj povezuju klizač s lirom.
 12. Znam da ju M24 imaju, zamjetio sam da je nešto drugačija ( bar klizač) od onog kakav je bio na stojadinima ( od sredine 80-ih).
 13. Osobno bih bio za to da na 101 vrate liru. Većinu svog vijeka vozio je s lirom i zbog povijesne ispravnosti bi po meni trebao imati liru ( bez obzira na činjneinicu da je pantograf praktičniji i dag je pred kraj aktivnog sudjelovanja u prometu svaki stojadin imao pantograf). Jasno pod uvjetom da u ZETu negdje još postoji lira.
 14. U trenutku kontrole moraš imati valjanu kartu, ako je istekla, bez obzira što je bila valjana u trenutku ulaska, nije valjana. Kad smo kod nelogičnosti, ideš s tramvajem iz smjera borongaja na remizu tamo presjedaš na bus, po pravilu bi trebao kupiti novu papirnatu kartu jer si došao iz smjera B i presjedaš na bus u smjeru A.
 15. friško s remize 23:20 sati, 2206 dovučen u spremište. http://youtu.be/_RJ0VVGE4N8
×
×
 • Create New...