Jump to content
zeljeznice.net

medvjed

Članovi
 • Content Count

  6
 • Joined

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  dubrovnik
 1. medvjed

  medvjed

 2. medvjed

  Šveđani

  Jučer je nekom švedu na splitskom kolodvoru oko 19.40 sukljao plamen oko osovina, mislio sam da je gotov sto posto, ali ga je strojovođa nakon nekih minuta dva borbe s plamenom po buri uspio ugasit, nemam pojma jeli krenuo igdje poslje toga jer sam bio u žurbi, broj također nisam vidio jer sam bio iznenađen plamenom, zna li itko išta o tome?
 3. medvjed

  Autobusi (3)

  Ovaj na slici ti je cityliner.
 4. Hah, inače vas samo čitam po svim podforumima, ali ovdje moram reagirat. Ja također smatram da je most preskupa investicija, međutim, otkad smo ušli u EU pravila na granicama su se postrožila, tako da moj put od splita do dubrovnika (kojeg inače pređem za cca 3 sata) zbog nenormalno dugih kolona na kleku i bistrini zna nekad doći i do 6 sati. 23.7.2013 sam srušio rekord tako da sam samo na čekanje u koloni izgubio 3.50 minuta, za ta skoro 4 sata čekanja i oko 3 čiste vožnje od splita do dubrovnika sam mogao doć do zagreba. Tako da ipak moramo mislit na to da dubrovnik nažalost nema željeznicu (nadam se da će ju u budućnosti vratiti) , let avionom do zagreba je većini preskup (u zimskom periodu bura zatvori i zračnu luku), a u mom konkretnom slučaju na relaciji split-dubrovnik nemam nikakvu alternativu osim cestovnog prometa bar jedan put tjedno, zimi nekako a ljeti bože te sačuvaj. Čekati da bih uđe u europsku uniju je utopija, to ako se ikad i dogodi most/tunel (ako se izgradi) će već bit amortiziran, tako da, ja sam za jeftiniju soluciju samo neka se počne nešto napokon riješavati, a autocestu do dubrovnika ni ne očekujem, samo neka srede jadransku magistralu ili eventualno izgrade brzu cestu do zračne luke i sve super. Što se tiče željeznice nadam se da će taj projekt (split-ploče-dubrovnik) čim prije krenuti u planiranje ucrtavanje i realizaciju. pozdrav.
 5. http://www.portaloko.hr/clanak/u-srijedu-7-ozujka-napunilo-se-42-godine-od-nesrece-na-pilama/0/27972/ edit by mod: u post je ubačen citat čitavog članka
×
×
 • Create New...