Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

V46-002

Članovi
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Zagreb
 1. V46-002

  V46-002

 2. Lokomotiva će ponoviti probu zaustavnih putova jer nije zadovoljila, a bruto proba će biti sa teretnim vlakom najvjarojatnije prema Moravicam.
 3. Niš posebno. Kao i svaki utorak od novog voznog reda poslije Vinkovaca ide i TŽV na pregled.
 4. Proba vlaka je počela u 9 sati, a trajat će do 17.00. Probe će se vršiti i sutra, a i u petak na istoj relaciji (Sesvete – Žitnjak).
 5. Elektra 025 dobila sivo-plavu boju.
 6. V46-002

  Mađari

  Mađari 025, 101 i 102 nisu vlasništvo HŽ-a već ŽBIH-a. Oni su bili nako vrijeme iznajmljni HŽ-u.
 7. OVV u ZGB RK zapoćeo popravak na 1141-025.
 8. U srijedu (06.04.11) na polaganju stručnog ispita razgovarao sam sa končarevim inženjerima o vlaku. Končar može proizvesti dvodijelne, trodijelne, četverodijelne i peterodijelne garniture. Dvodijelne i trodijelne garniture imaju samo jednu motornu glavu (jer je jedna dovoljno snažna), a strojni prostor druge motorne glave pretvara se u putnički prostor. Sve prema želji kupca.
 9. Resorno ministarstvo naredilo je da se na sve lokomotive i elektro ili dizel vlakove koji idu na veče popravke mora ugraditi treće čeono svjetlo.
 10. Čitajući što je ovdje napisano, a i u drugim podforumima zapita sam se otkud toliko podcjenjivanje inženjera i radnika Gredelja i Končara. Otkud toliko omalovažavanja svega što se napravi ovdje u ovoj jadnoj Hrvatskoj. Napada se i omalovažava Gredelj za nešto što još nije napravio samo zato što želi napraviti lokomotivu od 4MW . Zato izražavam kao (strojovođa koji koristi vaš proizvod u svom radu) svoju podršku svim inženjerima i radnicima Gredelja i Končara samo nastavite sa svojim radom i ne obazirite se na pojedince.
 11. Svaka čast! Lokomotiva super izgleda.
×
×
 • Create New...