Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Devil

Članovi
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Materijal nisi mogao dobiti vjerojatno, jer ni oni sami jos ne znaju kako ce izgledati! Sto se tice broja vlakova, za pocetak broj 18 koji se spominje je da ce gosp. Bandic sufinancirati 18 komada vlakova za prigradski promet Zagreba, a inace trebalo bi ih biti 50 kom za medugradski po cijeloj Hrvatskoj! Mađari vjerojatno ce ici, sto u Ploce sto u Vinkovce!
 2. Devil

  Talent

  Skuzio si Brisacu! Ajd placam kad se vidimo!
 3. Devil

  Talent

  Tako je Brisac, reci im u kakvim vozilima mi glumimo kamikaze! Mađar nije uopce za usporedivanje, sutni nogom u nagibni i puknut ce blatobran, a sutni nogom u Mađara pa ces vidjet kaj ce se desiti!
 4. Da imaju oznaku, ali je ta oznaka samo obicna naljepnica!
 5. Devil

  Talent

  'Nagibni Bombardier' se pokazao vrlo otporan na udaranje - pogledaj minimalna ostecenja nakon naleta na kamion jucer! toma Hahaha! Daj me nemoj nasmijavati! Pa on je od naprijed cijeli od stakloplastike, to ja doma u garazi napravim! Sa kamionom je imao samo VELIKE srece! Nisi ti vidio kako izgleda kad pregazi covjeka cca 80 kg, sav se razletio onaj njegov "blatobran"!
 6. Danas sam se mimoisao sa njima, ja iz Savskog Marofa, a one prema! Vjerojatno su otisle
 7. Devil

  Talent

  Za razliku od nagibnog Bombardiera, ovaj nije plastican od naprijed! Vec je neka legura lakog celika!
×
×
 • Create New...