Jump to content

OTKAZANO: XXIX. susret modelara s burzom modela

    

seabral
Community Calendar

Event details

On 08. 06. 2020. at 9:57, Stanley said:

XXIX. susret modelara s burzom modela održati će se 4. srpnja 2020.

 

Tradicionalni Susret željezničkih modelara s burzom modela u organizaciji Kluba željezničkih modelara Zagreb održati će se u subotu 4. srpnja 2020. Riječ je o planiranom proljetnom susretu, koji je zbog epidemije corona virusa odgođen za ljeto. Biti će to prva od aktivnosti Kluba planiranih u ovoj godini.

Susret će se održati u prostoru Tehničkog muzeja ''Nikola Tesla'' u Zagrebu, Savska cesta 18, u vremenu od 10 do 13 sati. O drugim pojedinostima vezanim uz Susret izvijestiti ćemo naknadno.

https://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/16276-aktivnosti-kluba-željezničkih-modelara-zagreb-u-2020-godini/&tab=comments#comment-632177

 

 

  

4 hours ago, 1borna said:

Zbog pogoršane situacije sa zarazama otkazana je burza jer bi lako mogla postati korona party!

Kako smo mi velika i mahom stara djeca osjetljiva na razne ugroze bolje je da se držimo doma, bit će još prilika nadam se ove godine?

Stanley će kasnije objaviti službenu vijest.

 

 

 

1 hour ago, Stanley said:

 

Borna je dobro prognozirao. Maloprije sam se čuo telefonom s klupskim čelnicima i rezultat je ova objava::

 

XXIX. susret modelara s burzom modela, zakazan za 4. srpnja 2020., odgađa se zbog epidemije virusa Covid 19

 

Nažalost, zbog najnovijeg razvoja događaja vezano uz epidemiju virusa Covid 19, XXIX. susret modelara s burzom modela zakazan za 4. srpnja 2020. odgađa se za kraj godine. Na sastanku s predstavnicima Tehničkog muzeja Nikola Tesla obaviješteni smo da bi svi sudionici Susreta morali cijelo vrijeme nositi zaštitne maske, a na ulazu u dvoranu svima bi se mjerila temperatura, što bi negativno djelovalo na atmosferu i mnoge odvratilo od sudjelovanja. Stoga je Upravni odbor KŽMZ donio odluku da se Susreti odgađaju za kraj 2020. godine.

Upravni odbor također obavještava da će se posljednji redoviti klupski sastanak prije ljetne stanke održati u utorak 30. lipnja, a prvi jesenski u utorak 1. rujna 2020.


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...