Brunoh Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Neki kažu da imam sreće kaj sam u Daruvaru čopil teretnjak. Pa da, i onak ga đurek vozi, pa je to još dodatna atrakcija. nastavlja se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 jedan od mnogih slikanih detalja stanja kolosijeka brm brm tračnica je već tako visinski istrošena da je došlo do trošenja i vezice ovdje se isto lijepo vidi kako se pruga penje nastavlja se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Jako ljepo ti je ispao onaj zavoj kad izađeš iz Daruvra i onaj polukružni uspon prema Bjeloj sam šteta što je pruga jako propala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 i dalje je uspon prema Bijeli konačno na vidiku!! (znao sam: spašen sam) odmah sam se prošetal po ind. kol.. za kraj; kolodvorska zgrada kako je bilo? Pa, trebalo je ovu dionicu za 2.5 sati prohodati.. Vrućina i kamenje na pragovima jako mi je otežavalo hodanje, ali mislim da se isplatilo.. Pozdrav svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 kako je bilo? Pa, trebalo je ovu dionicu za 2.5 sati prohodati.. Vrućina i kamenje na pragovima jako mi je otežavalo hodanje, ali mislim da se isplatilo.. Itekako se isplatilo ! Ovo je prekrasno ... svaka čast ! Ovog ljeta si nadmašio samog sebe u cipelcugima Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠTREKAR Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Lijepo si ti to izveo, svaka čast! Nije te samo vrućina i kamenje ometalo, već vidim na mjestima i gomila trave! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitz Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Lijepa reportaža! Mene zanima, više od svega, ima li taj naš HŽ onaj čuveni kemijski vlak? Mogli bi oni njega malo provozati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
68847 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 tračnica je već tako visinski istrošena da je došlo do trošenja i vezice Ma rijesice to kad se istrose i sarafi. Quote Sub sole aut pluvia ducemus ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Ovog ljeta si nadmašio samog sebe u cipelcugima Još ih ima par prije tmurne jeseni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Nije te samo vrućina i kamenje ometalo, već vidim na mjestima i gomila trave! ...i stalni strah da budem naišel na koju zmijicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joachim Piephans Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Hvala, brunoh, za lijepu reportažu od moje najomiljenije lokalne pruge u Hrvatsku pozdrav, Joachim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Hvala, brunoh, za lijepu reportažu od moje najomiljenije lokalne pruge u Hrvatsku pozdrav, Joachim Joachim, moram priznati da sam malčice dobio ideju i od tebe za ovaj cipelcug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joachim Piephans Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Hvala, brunoh, za lijepu reportažu od moje najomiljenije lokalne pruge u Hrvatsku pozdrav, Joachim Joachim, moram priznati da sam malčice dobio ideju i od tebe za ovaj cipelcug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Lijepo je biti vani, ali doma je još ljepše. Sve čestitke, Brunoh Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Zaista jedna od najljepših pruga u Hrvatskoj, koja naprosto vapi za temeljitim remontom - žalosno je ovakvo stanje... Svaka čast, čestitam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Odlican putopis; hvala Brunoh! pozdrav toma Quote Three Blind Mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Kao da sam jučer bio tamo... Hvala! Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Zaista, vrlo lijep putopis sa vrlo lijepe pruge. U stajalištu Bijela iskrcao sam se iz šinobusa u srpnju 1963., no to već spada u rubriku Vremeplov. Bojim se da mamlazi ne ukinu i tu prugu. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Hvala dečki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Ovo je super! samo me zanima koji dan si bio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 dana 2.9. kada sam naletel na napuhanog prometnika.. pozdravi ga usput, ako ga poznaš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 dana 2.9. kada sam naletel na napuhanog prometnika.. pozdravi ga usput, ako ga poznaš! Poznajem ga, on je zbilja tamo najgori. šteta što nisi ostao dok je teretni radio manevru ja sam bio na skretnicama meni biciklom od Daruvara do Sirača put traje pola sata a autom 10 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 Šteta! Čuo sam da su radili manevru iz daljine. Nisam očekival da će ostaviti one ease Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Šteta! Čuo sam da su radili manevru iz daljine. Nisam očekival da će ostaviti one ease da, dali su 4 KOM a strojovođa je došao od Sirača do Daruvara za 17 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Jako ljepo, posebno teretni vlak! Quote Pozdrav, Roni http://raildata.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts