hadzibane Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Koliko sam shvatio, iduće godine se možemo nadati i nastavku. Odlično ste se uhodali, šteta bi bila da ne nastavite. U Vojvodinu ćemo ići sve dok zdravlje služi i nâs dvojicu i one koje posjećujemo. Koliko sam shvatio, krajnje je vrijeme da nam se ti i STIB pridružite u fijakeru. Čestitke na lepom prikazu"železničke metropole". Nadam se da ćemo sledeće godine ponovo u vozo-vlakoljubiteljsku akciju po Vojvodini.Svakako ima još jako puno toga za obići. Nadam se da će se sledeći put u Ravangradu pojaviti i STIB i Seabral,pa da sa kolonom fijakera prođemo kroz divni Sombor. Puno pozdrava! Quote Druže Stari,skrenuo sam s' puta... Sad me jaše i Kurta i Murta.......
Pfaff Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Koliko sam shvatio, iduće godine se možemo nadati i nastavku. Odlično ste se uhodali, šteta bi bila da ne nastavite. U Vojvodinu ćemo ići sve dok zdravlje služi i nâs dvojicu i one koje posjećujemo. Koliko sam shvatio, krajnje je vrijeme da nam se ti i STIB pridružite u fijakeru. Čestitke na lepom prikazu"železničke metropole". Nadam se da ćemo sledeće godine ponovo u vozo-vlakoljubiteljsku akciju po Vojvodini.Svakako ima još jako puno toga za obići. Nadam se da će se sledeći put u Ravangradu pojaviti i STIB i Seabral,pa da sa kolonom fijakera prođemo kroz divni Sombor. A i za nas Cigani malo???? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Stanley Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A i za nas Cigani malo???? Smatraj da ti je mjesto u fijakeru rezervirano. Quote Serija 05 je zakon!
Recommended Posts