Pfaff Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Lijep, sunčan dan (usprkos prognozi). Thommo i ja u službenom vozilu ekspedicije (neće me više navući na petosatnu vožnju vlakom). Stižemo u Zagreb. Dobrotom prijatelja Lovca, dobili smo gratis parking unutar željezničkog parkirališta u Branimirovoj. Evo lijepog goranskog motiva: Gužva je ove godine bila nešto manja od uobičajene – bit će da je kriza učinila svoje i na ovom području. Zato se lakše disalo Imao sam čast sjediti i čavrljati s autorima odlične monografije o stojedinici: Moj suputnik i prežidente "Štaciona" Thommo za koga sam saznao da ga u Zagrebu zovu i dobri Thommo ili pak Thommo sapiens Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 Seniori su rad u potkomisiji nastavili u 'ladu obližnje terase. Doneseno je par značajnih odluka o kojima će se tek čuti... Jedini moderator viđen tijekom moje nazočnosti Napokon sam upoznao i Dacu Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 Slijedi nekoliko sličica sa sajma (bez suvišnih zašto i kako) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 Dva rijetko viđena pogleda na makete I za kraj mala amaterska video impresija izložene modularne makete! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 Umorno i iscrpljeno tijelo okrijepio sam kod obližnjeg Kineza (već uobičajeni postupak) 21 47 NcLight i Thommo (sapiens) su mi se pridružili nakon ručka te smo otišli po prometalo i zahvaliti se ljubaznom RvR-ovcu na KPS-u Ovo smo sreli na pločniku. Nismo dokonali čemu služi, al' jako antiteroristički izgleda Još jedna slika za uspomenu i idemo doma Hvala domaćinima! PS: Sretno smo stigli kući... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Hvala tebi na posjeti & druženju, vidimo se (i) iduće subote. P.S. imamo sedmog člana Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran_ST Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Hvala na jednostavnom i iscrpnom izvještaju, sad mi se čini kao da sam i ja bijo tamo... A ono što ti izgleda antiteroristički je izgleda ovo: http://dok-ing.hr/product_MVD_home.htm Quote ... dokol budu svitit zvizde, teći vode... zzoric72@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Seniori su rad u potkomisiji nastavili u 'ladu obližnje terase. Zato ja nikog od vas nisam uspio sresti... Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrubini4 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Baš vam zavidim.Trebao sam i ja doći ali došlo je nešto gostiu pa im treba pomoć da olakšaju novčanike Quote primorac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Zeman Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Zanimljiv slikoprikaz izložbe, još da nisi bojkotirao HŽ čista 5. Nego, opet si imao griješku u naslovu, više pažnje ubuduće. "Opet sam bio na sajmu KŽMZ..." Quote Ako nam Turci grade prugu, da li pruga gradi nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 A tek da su se i on i prezidente javili da su dosli... Ali neeee... to sam ja trebao sam skontat... Cut ce oni mene jos... Barney Quote Najpametniji čovjek na svijetu je onaj koji je izmislio WC školjku. Nikom nije uzeo mjeru, a svima odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Zato ja nikog od vas nisam uspio sresti... Krećeš se po krivim mjestima. Ma bili smo mi u KŽMZ u dva navrata i to dosta dugo, ali smo odlučili izaći na zrak jer je bilo zagušljivo. Još sam si mislio da te zvrcnem na mobitel, ali sam iz nekog razloga pomislio da nećeš doći. Ja sam bi(j)o prvi put na susretima KŽMZ. Vidim da se neki žale da je bilo malo ljudi. Kako tek izgleda kad ih ima puno, hodaju jedan drugome po glavi? By the way, knjiga o 101 je prva liga i vrijedi svake uložene lipe. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiggum Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 evo 2 stvari koje su me najviše fascinirale baš pokazuju ljubav prema detaljima Quote “HŽ je jedna od najgorih hrvatskih kompanija, umjesto da je jedna od najuspješnijih” Slavko Linić "Wer nix weiss, wer nix kann, geht zum post oder eisenbahn." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thommo Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 A tek da su se i on i prezidente javili da su dosli... Ali neeee... to sam ja trebao sam skontat... Cut ce oni mene jos... Barney Javio sam se ja Gaspi, al' od njega ni glaska... osim toga, mi UVIJEK dođemo na te susrete... Evo, rezerviraj onu subotu u 11. mjesecu... Quote Društvo prijatelja željeznice Štacion - Rijeka • http://www.stacion.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 A tek da su se i on i prezidente javili da su dosli... Ali neeee... to sam ja trebao sam skontat... Cut ce oni mene jos... Pa lepo sam Te pitao da li dolaziš na KŽLJZMŽ... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Evo, rezerviraj onu subotu u 11. mjesecu... Rezervirano!!! Iako se toplo nadam da cemo se sresti puno prije 11. mjeseca. Pa lepo sam Te pitao da li dolaziš na KŽLJZMŽ... I ja sam ti odgovorio, racunajuci na to da mozda jos nisi siguran i isto tako racunajuci da ces mi se javit ako odlucis/odlucite doci. No, nema veze. Kasno je plakat za prosutim mlijekom. Bar sam se donekle utjesio s vjesalicom i nekim sitnim (ali ljutim) dodacima. Barney Quote Najpametniji čovjek na svijetu je onaj koji je izmislio WC školjku. Nikom nije uzeo mjeru, a svima odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 I ja sam ti odgovorio, racunajuci na to da mozda jos nisi siguran i isto tako racunajuci da ces mi se javit ako odlucis/odlucite doci. No, nema veze. Kasno je plakat za prosutim mlijekom. Bar sam se donekle utjesio s vjesalicom i nekim sitnim (ali ljutim) dodacima. Što jes' - jes', odgovorio si. Moramo si nabavit po šaku graha za gatanje - ovo s klasičnim dogovaranjem nam ne ide - možda pomognu nadnaravne sile Hvala tebi na posjeti & druženju, vidimo se (i) iduće subote.P.S. imamo sedmog člana Odlično! Ja i prometalo ćemo doći... Računajte na nas... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thommo Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Evo i mojih impresija. Moj veleštovani suputnik (isto ga zovu dobri, ali samo kad spava!) UPS! Krivo! Prava slika: Tko kaže da HŽ ne kupuje nove dizele?! Da ga vidim! IVECO i Pfaff Pogled s vrata na module: Na susretima je osim modela moguće vidjeti svakakove zanimljive ljude... Jedan od razloga što pokušavam ne propustiti susrete... Pozdrav prijatelji! Mnogi zanimljivi i raritetni modeli stvoreni su ovim rukama! Quote Društvo prijatelja željeznice Štacion - Rijeka • http://www.stacion.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thommo Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Nama RI/GK žiteljima sve što ima 6 osovina u 3 okretna postolja ODMAH SKRENE POGLED! Evo je, ljepotica FS 645 u vožnji modularnom maketom: Budući gazda prati malu u zavoju? MAN Su240 u ZET bojama Quote Društvo prijatelja željeznice Štacion - Rijeka • http://www.stacion.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thommo Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Provozale se (i prodimila) i jedna DB parnjača serije 23 Još malo modula: Netko je rekao da je recesija? Hm, gužva je bila sasvim gužvovita! I jedna 1061-011... Krov nije baš tako srebrn na prototipu, ali svejedno kapa dolje autoru! Malo vitrina: Quote Društvo prijatelja željeznice Štacion - Rijeka • http://www.stacion.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Pfaff i Thommpo ovaj puta niste putovali HŽ-ovim 1. razredom?? Kada je iduća izložba, nadam se da je negdje poslije turističke sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 Pfaff i Thommo, ovaj puta niste putovali HŽ-ovim 1. razredom?? Kao što sam rekao na početku - na tu nasapunanu dasku me neće tako brzo navući. Lako je biti zaljubljen u HŽ ovima što se 3/4 sata voze od Zaprešić, al' 5 ur je preveć Kada je iduća izložba, nadam se da je negdje poslije turističke sezone? Mislim, negdje u studenom (jedanajsti, bimo rekli), al' bit ćeš pravodobno informisan... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Itekako da je preveć 5 vur, još kada te strpaju putem u bus koji nema 1. razred. Kažeš u studenom, dolazim definitivno, pa makar četveronoške. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran_ST Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 ...baš pokazuju ljubav prema detaljima Ta scena zapravo ima uzor u stvarnom životu: Quote ... dokol budu svitit zvizde, teći vode... zzoric72@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts