inflameswetrust Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Ovo je moje prvo stavljanje slika na forum, pa ću početi onim što uvijek gledam. Putovanje od Požege i Osijeka i obrnuto je put od 104 km željeznicom, u trajanju od 3 sata i 20 minuta u pravilu. Strašno koliko se mora čekati dok dođeš... uglavnom nije sve tako crno, ima i lijepih stvari tako da šaljem par slika da to i vidite kolodvor u požegi s druge strane put za Veliku put za Pleternicu naša parnjača neželjeni maneken pozira ispred nadolazećeg vlaka Industrijski kolosijek prekrasne ravnice požeštine blacko/jakšić novoselci ... nije najuređenije detalj u vlaku nekoliko lijepih slika prije latinovca eko selo latinovac prošli smo čaglin gdje sam imao problema s fotoaparatom ali ovo je ljeskovica i bivši sporedni kolosjek londžica s gomilom skretnica...šta se to tamo radi? a što na ovoj slici fali...??? ulazak u našice...sad više ni baterije ne verglaju prekrasno PREKRASNO!!! našička čuda s okretaljkom stajalište europskog imena...tu sam molio da baterija još izdrži HAJDIN dolazak u osijek i zadnje fotke bit će i nazad dok skinem s tatinog fotića slike, hvala na gledanju Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Trebalo bi uvesti neki brzi vla iz Požege za Osijek , naravno ak ima ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Trebalo bi uvesti neki brzi vla iz Požege za Osijek , naravno ak ima ljudi Ajooooj kolko bi se moglo pričat o tom,.... slažem se, ali neće bit brzog vlaka dok ne bude velikog broja ljudi koji će putovat na toj relaciji, a neće bit velikog broja ljudi na toj relaciji jer je vlak prespor to se zove zatvoreni krug... Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zekoslav Mrkva Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 a što na ovoj slici fali...???http://i690.photobucket.com/albums/vv261/inflameswetrustsss/vlakovi021.jpg fali signal iskliznice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 fali signal iskliznice bravo:) Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joachim Piephans Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 londžica s gomilom skretnica...šta se to tamo radi? Skretnica za novi industrijski kolosijek do Našicementa izmedju Našica i Londžice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Ovo mrdaju u Koški(pogledaj majstora desno ) ovo su napravili prije londžice, hoće li tu možda biti ind. kolosjek? veliki je prostor nasut tu, a ovaj početak građevine fino stoji i još skretnica... Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Lijepo! Bukolički prizori (kroz zatvoreni prozor - idu nam sve crnja vremena) i interesantne željezničke situacije. Je li moguće da su one skretnice naprosto tamo jer su našli zgodno mjesto za popravak/obnovu (hoće reć da lokalni imaju dobru rakiju i jeftino prodaju prasetinu?) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Hvala ti puno, Pfaff! Ne znam zašto su u toj Londžici te skretnice, doduše vidio sam jednom da je jedna od skretnica bila na Rgs-z vagonu (ako se ne varam, imao je 4 osovine) u Bizovcu prije nekih mjesec i pol dana. Mjesto londžica samo po sebi je mjestašce od kojih tisuću (!?) stanovnika, u sklopu je općine Našice. Jedino što ima logike u vezi te gradnje je možda blizina kamenoloma Gradac??? Ili se planira dovesti prugu u cementaru? O prugama u Slavoniji nitko ništa ne zna, pa molim eksperte da kažu štogod. Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poklečki Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Skretnice u Londžici/trenutno 8 komada/namjenjene su za izgradnju industrijskog kolosijeka u cementari u Našicama.Sam kolosijek bi bio dužine oko 4,5 km,a odvojna skretnica će biti ugrađena na pruzi Našice-Pleternica negdje u kilometru 4+500. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 a odvojna skretnica će biti ugrađena na pruzi Našice-Pleternica negdje u kilometru 4+500. Kod stajališta Zoljan? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poklečki Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Kod stajališta Zoljan? Ne, stajalište Zoljan je u kilometru 8+000, a odvojna skretnica ide /upravo provjereno / u kilometru 5+000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 koliko će kolosijeka biti u cementari? Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroCity Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 stajalište europskog imena...tu sam molio da baterija još izdrži Hej care... Za ovo imaš kavu! Quote Baš kao i Tesla; Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts