kico101 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Na 23-ćem kilometru, smjer Kožljak: Km 23, smjer Lupoglav: Km 23,5 KŽ, ponovo pješčenjak: Km 23,5 LP: Pričekajmo ekipu: Još malo Sisola: Km 23,8 KŽ: Km 23,8 LP: Km 24 KŽ. Još malo, još malo: Km 24 LP: Još malo pejzaža: Priroda i vrijeme: Km 24,2 KŽ: Km 24,2 LP: Km 24,6 KŽ, još malo: Km 24,6 LP: Gle brdo od pješčenjaka. Čemu se opirati planinarenju? Halo, Mannas: :grinko: Kišu već možemo namirisati: Km 25 i ulazimo u ciljnu ravninu: :wave: :croatia2: :stoj: :natrag: :produzi: :koci: :tease: :friends: :fireworks1: :fireworks5: :by_gr: :747: Predstavnik sponzora )): nas dočekuje i predaje pehar DPŽ-a četvorici voljnih: Već miljun puta fotkana kućica: I servisni kanal je već obrađen ranije: Ostaci drugog kolosijeka: Da, borovina voli hranjivu tvar pragovine: Kolodvorska zgrada :=)): Km 25,5, pogled prema Most Raši ( cilju slijedeće hodnje, koju, ako se organizira u slijedećih 23-3 tjedna, nažalost moram propustiti ): Km 25,5 LP: Kućice uz bivši kolodvor: Naravno, da to nije sve. S obzirom da nije daleko, jednoglasno je odlučeno da se ide u obilazak rotonde, ili što je od nje ostalo. Približavamo se: Ta daaaa: That all folks. Spuštamo se prema službenim vozilima i krećemo put Lupoglava gdje čeka treći službeni auto, i kratko u istom ugostiteljskom objektu, analiziramo sedmosatnu hodnju. Mislim da je zajednički zaključak, da je, bezu obzira na napor, ovo trebalo učiniti. Društvo je bilo nezaboravno. Hvala i LLeonu i Narcisu i Jeanu i posebno Pfaffu koji je ovaj događaj podigao na jednu višu razinu. Šteta što još zaljubljenika u pruge nije moglo ovaj put s nama, a znam kako im je. Do slijedećeg ekšna, pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Dečki,svaka čast na ovim odličnim,predivnim i zanimljivim fotkama!Svaki kilometar pruge je obrađen. Samo me zanima:7 sati hoda .Kako ste to izdržali?Jesu kasnije boljele noge i mišići? Znam,znam,pravim railfanovima to nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Uuuu Pfaff, bogamu, bogamu, pa 'ko 'nako udubi lim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Dečki,svaka čast na ovim odličnim,predivnim i zanimljivim fotkama!Svaki kilometar pruge je obrađen. Samo me zanima:7 sati hoda .Kako ste to izdržali?Jesu kasnije boljele noge i mišići? Znam,znam,pravim railfanovima to nije problem. Izdržali jesmo kao što vidiš, a da je lako, nije nimalo. Zašto? Zato jer hodati po želj. pragovima 25,5 km nije ni približno isto kao po nekoj šumskoj stazi, koliko god je to bilo moguće koristili smo stazice uz prugu, ali bilo je i dijelova gdje su betonski pragovi i krupno kamenje između, a sa strane nema nikakve stazice (Jao petama i tabanima ). Boljele su noge itekako, žuljevi, na lijevu petu nisam mogao stati dva dana, tek u srijedu sam malo došao k sebi. A morao sam, jer ipak slijedi..... Inače ovo je jedno predivno i nezaboravno iskustvo, koje smo eto koliko-toliko podijelili sa svima vama i veliko hvala na pohvalama i podršci. P.S. Bit će još!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Uuuu Pfaff, bogamu, bogamu, pa 'ko 'nako udubi lim? Neam blage. Neki papak na parkingu - nemam pojma kad. Uglavnom se vozim sam pa jako rijetko prilazim autu s te strane... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 One slike odrona trebaju pod hitno u medije, vjerojatno sad više ne bu kiša, ali do jeseni se to mora sanirati, ili ode sve kvragu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 One slike odrona trebaju pod hitno u medije, vjerojatno sad više ne bu kiša, ali do jeseni se to mora sanirati, ili ode sve kvragu. Broj vlakova po toj pruzi sada i prije odrona se nije promijenio, pa im je jednostavnije i jeftinije ostavili oznaku "stop" u Lupoglavu. Nažalost Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 kad sam vidio sliku onog odrona u početku sam mislio da je to photoshop, ali nakon ostalih slika sam se uvjerio da je to istina, mogu reć da je sramota da ta pruga propada i svaki dan biva sve lošija i lošija. Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ... u početku sam mislio da je to photoshop ... ... ... ne misliš valjda ozbiljno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 tak mi se činilo izdaleka, jest čudno ali istinito Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Nastavak ekspedicije slijedi sutra, ekipa će biti jaka "za ubit vola golim rukama". Mannas i ja ćemo pružiti tehničku, moralnu i inu potporu............. Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Nastavak ekspedicije slijedi sutra, ekipa će biti jaka "za ubit vola golim rukama".Mannas i ja ćemo pružiti tehničku, moralnu i inu potporu............. Nemojte im samo davati po dršku... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 One slike odrona trebaju pod hitno u medije, vjerojatno sad više ne bu kiša, ali do jeseni se to mora sanirati, ili ode sve kvragu. Broj vlakova po toj pruzi sada i prije odrona se nije promijenio, pa im je jednostavnije i jeftinije ostavili oznaku "stop" u Lupoglavu. Nažalost No, pa to je onda idealno za ocrnjivanje HŽ-a pred javnošću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ... pa to je onda idealno za ocrnjivanje HŽ-a pred javnošću. I onda tražit da ti daju dozvolu za fotkanje po kolodvorima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ... pa to je onda idealno za ocrnjivanje HŽ-a pred javnošću. I onda tražit da ti daju dozvolu za fotkanje po kolodvorima . Uze mi reč iz usta... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Misliš iz tipkovnice? Or what? Ma nema veze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Nastavak ekspedicije slijedi sutra, ekipa će biti jaka "za ubit vola golim rukama".Mannas i ja ćemo pružiti tehničku, moralnu i inu potporu............. Jeeeees Koliko nas ... bude ... j..... koliko nas bude! Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Onako od oka ... trenutno oko 13!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Bit če jedna ljepa grupica na okupu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 gospon thomcro, valjda bute i vi išli putopis nije potpun ak nema vas Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 gospon thomcro, valjda bute i vi išli putopis nije potpun ak nema vas Jel to navlakuša da vidiš kako ću reagirat or what ? Naravno da ću ovaj put i ja ić. Ali vidio si ... mogu to dečki slobodno i bez mene besprijekorno odradit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ... pa to je onda idealno za ocrnjivanje HŽ-a pred javnošću. I onda tražit da ti daju dozvolu za fotkanje po kolodvorima . Ne, nije to ocrnjivanje. To je, diplomatski izraženo: "iznošenje argumentiranih činjenica, koje izgledaju negativne, a zapravo služe konstruktivnom poboljšanju". Quote railfanovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Jel to navlakuša da vidiš kako ću reagirat or what Mr. Green ? Naravno da ću ovaj put i ja ić. Ali vidio si ... mogu to dečki slobodno i bez mene besprijekorno odradit. ma ne samo sam pitao jel idete jer znam da ste bili pali Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 me ne pitam,jer znama da ste bili pali pa pitam zato, nije bad Josipe, ajde pls citiraj post na koji odgovaraš ako to nije onaj zadnji u nizu. Ovako je teško pratiti šta hoćeš reći, a pogotovo još uz sve ove tipfelere ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 ok no problem Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts