Stanley Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 stanley jel ovo bilo staro i kad si ti bio mlad? Hehe... To je iz vremena kad sam još navijal za Dinamo, a igrali su Irović - Šikić, Košćak - Šantek, Crnković, Režek - Lipošinović, Čonč, Jerković, Matuš i Benko. Pa si vi zmislite kad je to bilo. P.S. Ti si fulal profesiju. Umesto strojovođe trebal si bit (puto)pisac, a stanovite sitne problem(čić)e rešili bi lektori. Ali i ovak imamo forumaškog Karela Čapeka. Jedva čekam nastavke. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 evo bude jucerašnji dan... samo ne danas jel skeniram željezničar da imate kaj za čitati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 ... a stanovite sitne problem(čić)e rešili bi lektori. Stanley, naj ga kuriti Sam nek on tak nastavi Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
68847 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Gledam i samo mi zvukovi nedostaju. Quote Sub sole aut pluvia ducemus ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Stanley, naj ga kuriti Kaj bi kuril, moja profesionalna deformacija. Kaj sam napisal to sam i mislil. ErrAseR-ovi putopisi su specifični ne samo po sjajnim fotkama i dobro izabranim motivima, već i po duhovitim komentarima i smislu za detalje. Majstore, sreća naša forumaška da još imaš još puno do penzije (za razliku od nekih koji već odbrojavaju). Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Koja je to sad loksa bila koja te tak oduševila (ni valjda da je opet 217)? ne, noćas sam perjo 217 i skoro otkanto karijeru no o tome sve u svoje vrijeme... a ova, ak me pamet služi je bila 017... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Se ufam da našeg strojoadmina nisu odveć iživcirali razni specijalni međunarodni vlakovi i da bu uskoro upregnul opet svog SX-a jer meni jako fale njegve putešestvije, a znam da nisam jedini s tim osjećajem (makar su se Putopisi u zadnje cajte baš raspojasali ) Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 joj daj čkomi... imal sam pregršt slikica na kartici, 3 putopisa napravljena i zamisli krepa mi kartica? usred slikanja card error?!!! i neda se isčitati više nikakvim softwerom niti čitačem... card unavailable i moš se slikat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 baš sam te htio pitat, kad će novo izdanje moj dan na poslu, a tebi rikne kartica, kaj češ sad Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 N bi ja tulio da sam znao Odi u Hondlovu, tamo si uvijek rado viđen gost...(a i ja svašta tipkam, ziher si već bio tam ). Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 ma mogu se fučkat u hondlovoj sa karticom... ide druga unutra i ispočetka čekanje još par dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
josip Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Brisaču kad će nam novi dio putopisa Moja dan na poslu Quote Flickr account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts