VICTOR Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Fascinantno, jednostavno fascinantno. I prvi budinščinsko-podrutski roštiljhi ovaj su definitivno dva meni najdraža topica na ovom forumu. Ja ću se ponoviti i opet postaviti pitanje: kak su strojovođe reagirale naletjevši na ovakav roj railfanova? Inače, koje god se zauzme mjesto za fotkanje na ovoj pruzi čini se da se ne može fulati. Ipak, onaj zavoj na sjeveroistočnom izlasku iz Podruta je nešto - neopisivo. Ak bum ikad igdje kupil/sagradil vikendicu, to bi bilo tam Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Fascinantno, jednostavno fascinantno. I prvi budinščinsko-podrutski roštiljhi ovaj su definitivno dva meni najdraža topica na ovom forumu. Ja ću se ponoviti i opet postaviti pitanje: kak su strojovođe reagirale naletjevši na ovakav roj railfanova? Inače, koje god se zauzme mjesto za fotkanje na ovoj pruzi čini se da se ne može fulati. Ipak, onaj zavoj na sjeveroistočnom izlasku iz Podruta je nešto - neopisivo. Ak bum ikad igdje kupil/sagradil vikendicu, to bi bilo tam Mislim, mogao si s nama, ak niš drugo, iduće godina kada ćemo istraživati, hmmm neznam koji dio, ali će se ić.. A strojovođe, moš si mislit , prošle godine su bili jako začuđeni, a ove godine, su se već valjda navikli, pogotovo oni koji su na nas naletili više puta taj dan.. Kaj je je, onaj zavoj je nekaj fascinantno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Evo, još koja sličica iz domene "ostalo".. Stiže veličanstvena trojka s kolodvora Zabok.. Dogovor u Budinšćini... Admini, konobarica i traktor.. Malo kroz trsje.. Pa di je ta pruga.. Okrijepa u Podrutama.. Netko nam je ogladnio.. Kakti najglasniji protivnik fotografiranja.. Masovan napad na depo u Vž-u.. Masovan napad na macosu.. Gledamo našeg turističkog voditelja na djelu.. E da, tam u depou u Vž-u ima duhova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Evo napokon i mene. Dakle, priču o tome kako smo došli do Podruta znate. Ja sam pak svoj prvi punkt imal na brdu iznad kukuruzišta (portos je to označil na omoj Gugl mapi). Pozicija baš i nije bila najbolja jer mi je točno po sredini moga sektora smetal obronak i gusta vegetacija, ali slike su ipak ispale zadovoljavajuće. Prvo 3011: (vidi se i tabla u pozadini) zatim s druge strane: Potom vrijeme za dovršavanje Tuborga na pasjoj žegi, i za dvadeset pet minuta stiže 3006: i bježi: Potom vožnja do Krušljevca i pripreme. Za 3008 odabral sam livadu s druge strane mosta, zajedno s Tomom: Onda ručak pod mostom (stalno smo si mislili, kaj ak bu neko upotrebljaval WC baš dok je vlak na mostu), a onda opet na poziciju, ovaj put kod ŽCPR-a, za 3015: (Drempa i Zeus su lijevo) Za sljedeći, 3017, mrvicu sam promijenil poziciju: (tu mi je ko stativ poslužil stupić oznake ŽCPR-a) (Ivog u kadru.) Onda 992, opet s istog mesta (nadobudni kupači su bežali pred njim): Zatim pravac Varaždin, i akcija "ulazak zaprege u stanicu": LMD Volga i naš vodič po depou: Šved za Čakovec i Mursko Središće (3402?): Onda stiže 3012, predvođen zelembaćem: Depo. Krampovi i ličanke: Đuran na umoru: Upravljačnica krampa: Još malo đurana - nesretni broj: Otvoreni motor sa zračnim hlađenjem : Okretaljka: Malo aktivnih na odmoru: I ove pod strehom - 005 je svoje odslužila (ona je desno): Klimavi šved: Još zelembaća: Neaktivno na HŽ-u: Ajmo natrag do kolodvora. Dolazi 3612: Malo fotki krcatog kolodvora u nedjeljno predvečerje: Kreće 3021: Zatim 6809: Onda malo manekenske šetnje manevarke (nije se ničim bavila, tak da smo vjerovali da se samo radi nas profurala): Zatim odlazi i 3512: Zatim Čakovec: Stiže 3813 iz Murskog Središća (isti šved otprije): (gospon šef se pospominjal s nama, onda si je natakel kapu i otišel ga dočekati) Iz Slovenije stiže nekaj: (istovremeno je u kolodvor ušla i macosa na 3614, nju nemam) Stigla je: (i odmah jato railfanova oko nje) Da se vidi zakaj ju zoveju španka: I širi kut: Teksturoljupci, pozor! Crveno HŽ-u za EU: Pogled s postavnice: Mapa kolodvora: Skretnička mehanizacija - spomenik industrijske baštine: Odlazi šved na 3813: Viđeni fotograf: I na kraju odlazi i španka: Imam i posle fotografija, ali su loše, pretamne/prezrnate. Još je došla macosa na 3016, i, naravno, Maestral. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Ova mi se posebno sviđa. Baš smo se poredali..Tak smo i dočekali vlak Hvala Bogu da nije bila sezona lova. jer današnji lovci pucaju na vse kaj se miće vu kuruzi, zec, lisica, jarebica ili forumaš njima je to sve lovina. (šala mala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Evo, vratija se ja na more Stoga evo i mojih fotki U traženju zasjede U međuvremenu sam se ja smjestio, i čekao vlak, pri čemu san opalija par po meni izvrsnih fotki A pratila nas je izgleda i avijacija I konačno evooooga...broj vlaka, pojma neman, nije moj teren To mi je jedina uspješna u toj zasjedi. U Podrutama nailazim na staru kartu Tamo se nismo dugo zadržali, već smo se uputili u traženje prikladnog mjesta za roštilj. Renato isprobava lokaciju za fotkanje Ostatak se vrpolji oko roštilja Obližnji bunker Evo i još jednoga... Ekipa za roštiljem Moja Mare s guštom sprema roštilj Portos u elementu Kao i drstoka koji meditira Neki roštiljaju, a neki čekaju na vlak I fotka po fotka, i eto ti nove Antine fotokronike Moj treći po redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Nakon toga je za mene sljedila pauza, bilo je vrijeme papanja Nastavak je počeo u Turčinu Pa u Varaždinu, di smo ko na divljem zapadu šetali kolodvorom i izazivali čudenje željezničara Portos u akciji Simpatično vozilo Hm...da mi je taj turbo slušat svaki dan Stanje pragova na kolosjeku prema starom depou I dvije Marine fotke Bond u prolazu a za njim je usljedio skupni okret Krampijiiii...lokse koje ja neman priliku viđat, one su me posebno fascinirale Moja Mare po prvi puta na lokomotivi Dva zelena...ups, crvena uz 2043 004 Neaktivna 2062 056 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 U depou Varaždin bila su još i ova čuda A u štrucu Nakon Varaždina zaputili smo se u Čakovec Eto ga, toliko od mene, bilo mi je zadovoljstvo družiti se s vama, i radujem se idućem roštilju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Renato, ja čekam onu fotku mene na loksi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renato Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 Renato, ja čekam onu fotku mene na loksi! Evo ih! Na zalost nisu bas nesto bajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drstoka Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Vidim 2043 004 je nekak svima prirasla srcu Quote #1 truth hurts #2 It's hard not to hate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Vidim 2043 004 je nekak svima prirasla srcu Naravno da nam je prirasla srcu , ne znam šta čekaju sa njezinim popravkom, pa pored tolike nestašice grehota je vidjeti ovakvu ljepoticu da stoji, isto vrijedi i za 2044-003 i 009!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Vidim 2043 004 je nekak svima prirasla srcu Naravno da nam je prirasla srcu , ne znam šta čekaju sa njezinim popravkom, pa pored tolike nestašice grehota je vidjeti ovakvu ljepoticu da stoji, isto vrijedi i za 2044-003 i 009!! A da se ta tema raspravi na roštilju negdje uz tunel Mišulinovac? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Zeman Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Stanley čitaš mi misli, baš sam u planiranju nečeg sličnog, istina još nisam ni 2041024 obavijestio o mojoj namjeri tako da sad saznaje ovako javno. Vidim da ste se dobro proveli, a ima i hrpa super slika. Jedino su mi ovi zagorci malo lijeni muži, kad im tovar i purgerka slažu jelo. Quote Ako nam Turci grade prugu, da li pruga gradi nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Stanley čitaš mi misli, baš sam u planiranju nečeg sličnog, istina još nisam ni 2041024 obavijestio o mojoj namjeri tako da sad saznaje ovako javno. Predbilježujem se sa štovanjem. Piši odmah 1 kg ćevapa. Tura Križevci - Bjelovar - Kloštar bila bi vrlo, vrlo zanimljiva za obilazak. Još da se nekako ubaciti u Đurana (zakon među dizelkama)... Nego, bolje je za to otvoriti novu temu kada dođe vrijeme, da se ne bi ovi naši Zagorci digli na puntariju. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Može može ja sam za akciju, dogovoriti ćemo se, još da u kombinaciju upadne i iverica express gdje bi nam bio kraj!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drstoka Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Jedino su mi ovi zagorci malo lijeni muži, kad im tovar i purgerka slažu jelo. Molim da uđe u zapisnik da je drstoka pripremio i naložio 2 (dva) roštilja te počeo pripremati hranu uz pomoć dotično dvoje a kasnije kad sam ja otišao po Antu-vž onda su na moje mjesto uskočili njih svoje i Portos Quote #1 truth hurts #2 It's hard not to hate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Molim da uđe u zapisnik da je drstoka pripremio i naložio 2 (dva) roštilja te počeo pripremati hranu uz pomoć dotično dvoje a kasnije kad sam ja otišao po Antu-vž onda su na moje mjesto uskočili njih svoje i Portos Ušlo u zapisnik, potpisano, ovjereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Jedino su mi ovi zagorci malo lijeni muži, kad im tovar i purgerka slažu jelo. Molim da uđe u zapisnik da je drstoka pripremio i naložio 2 (dva) roštilja te počeo pripremati hranu uz pomoć dotično dvoje a kasnije kad sam ja otišao po Antu-vž onda su na moje mjesto uskočili njih svoje i Portos Znanja i ravnanja radi ispravak netočnog navoda Ti, Stanley i Mare niste imali fotiće, ja sam sve ostale natjerao da idu fotkati a vi ostali ste ložili vatru. Dok ste svi jeli prvu turu ja sam pekao drugu i tek tada jeo. Dakle Vice & Mare su započeli i završili s roštiljem (tikvice na kraju), ja sam uskočio kao replacement. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIL-LOGISTIK Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Odlicna dokumentacija ljudi! Prosle godine,dok sam ja slikao tu parnjacu u izlogu,su jos plivale ribice ispod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 To bi trebala biti serija 01/04. Nisam je pobliže razgledao jer nisam imao naočale , tako da ne znam je li potpuno vjerna originalu. Ante vž kaže da nije. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante-vž Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Čovječe! Nema me gore dva-tri dana i već super teme! Da, bilo je super na rošitlju, bilježim se s poštovanjem za sve nove akcije! Ak neko nije videl, moje fotke su tu: http://zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=7655&postdays=0&postorder=asc&start=135 Ekipa bili ste super! Dok je srca, bit će i Croatie Dok je forumaša bit će i pruge! Bok! Ante Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxrux Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Je, stvarno mislim da je ta nasa bednjanska azurna obala nekaj posebno. Evo i par mojih slika, tek da se nadje. Hvala forumasima, nadam se da cu sljedece godine moci doci opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renato Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 Hvala forumasima, nadam se da cu sljedece godine moci doci opet. Nadamo se i mi! U medjuvremenu slikaj ti nama velike USA zeljeznice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Svaka vam čast na okupljanju u ovako,bogami,velikom broju! Mogli bi i jevropski railfanovi pozavidjeti! Nego,nitko da kaže kakav je bio roštilj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts