Marko-ST Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Moja omiljena ruta. Lipovljani-Vinkovci. jesi li ovo vozio na 745? Quote Marko-ST galerija!!Split pod snijegom.19.2.2009. Antonu ide veliko HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Oni vagončići sa automatskim kvačilom su bili ovih dana u Bjelovaru! To su turski ssgs i vozili su cijevi za plinovod!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Erraser, ti si vozil do Vinkovaca? Ehm, fali baš taj dio od Broda do Vinkovaca na filmu (onak, kak ti znaš). Doduše, vidim da se već lagano mračilo.... Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Erraser, ti si vozil do Vinkovaca? Ehm, fali baš taj dio od Broda do Vinkovaca na filmu (onak, kak ti znaš). Doduše, vidim da se već lagano mračilo.... znam ja da fali, ali kad nam mjenjaju vlakove, sad opet vozimo popodnevni pa cekam kraj 5 mjeseca kad dan bude duži... s obzirom da sunce bude na zapadu, a ja picim za istok trebalo bi biti dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 nakon mjesec i pol dana provedenog van posla napokon prvi radni dan prvo knjiga naredbi, al ima bisera unutra... nakon što sam se dotaljigao do Rkanovaca, dobio sam informaciju o svome vlaku, pošto je bilo i više nego dovoljno vremena obišao sam krug kao cucak ali nisam podizao nogu na svakom čošku Nagibni na spuštalici (postrojenje za skidanje postolja) par dizela okojima nesto kasnije 2061-015 Bo-Bo 2045-109 (nemojte me shvatat ozbiljno ipak je Turner 109) junki junki... spremno za kasaciju... malo muzejskih exponata... ovo je stari vagon, htio sam ga slikat iznutra, al kad sam se približio skužio sam da služi kao javni WC... skoro sam se zrigo od mirisa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 da mi tu nebi cmizdrili kako nemamo voznih parnjača, moram vam saopčiti radosnu vijest... IMAMO posljednju voznu parnjaču 2132-206 šta mislite što strojovođa ima u plučima ??? evo mena na vlaku... čekam probu kočnica i papire za vožnju vlaka stiže dostavljač, usput na drugi vlak stavlja završnu pločicu... nakon što sam dobio papire, čovjek odlazi... osim na plaći, korektivni faktor je i u kočnoj masi kako sam krenuo bacio sam oko na naš aerodrom U turopolju količina pragova se nešto povećala od zadnjeg puta kada sam bio... u gredi križanje, dvojica strojovođa, onaj što se ceri ide doma iz volinje u povratku sam imo vlak do žitnjaka, nema slika putem... zato imam jednu sliku koja se nije promjenila od 1993g otkad sam došao na željeznicu... radi se o ovim bačvama, i da od 1993 tako stoje, a bogme znači i puno prije... i dvije fotke za kraj, samo za Dr.stoku kojeg je ovo zanimalo.. idu li postolja u gredelj ili iz gredelja.. ako je vjerovat natpisu, ova postolja za teretne vagone (Y25) idu iz gredelja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Nije valjda još jedna karavela u štrucu ? http://img212.imageshack.us/my.php?image=1img4541js4.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 to je osmica, od udesa nije složena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 to je osmica, od udesa nije složena... A joj A pogledaj maper samo http://vred.hznet.hr/hzinfo/default.asp?VAG=987820630083&Category=hzinfo&Service=Arlo&SCREEN=2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Fenomenalno. Užitak za oko i dušu! A sada dva pitanja: 1. Kakav je i čemu služi teretni vagon na slici lijevo. Meni liči na dreckwagen. 2. Koga treba objesiti za jaja zbog stanja u kojem se nalazi ova ljepotica? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 ono je vagon za prijevoz pijeska, ima ga negdje na forumu već (tri spremnika s kučicom) a objesit treba sponzore zbog parnjače, jer ne daju lovu za obnovu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko28 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Eh zbilja guštam kad vidim nove fotke u ovoj temi Nego, što nije kenedi 015 još nedavno bio u Kninu?Ili sam u međuvremenu nešto propustio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Eh zbilja guštam kad vidim nove fotke u ovoj temi Nego, što nije kenedi 015 još nedavno bio u Kninu?Ili sam u međuvremenu nešto propustio... Donedavno bio, a kao što vidiš sad je na RK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 Eh zbilja guštam kad vidim nove fotke u ovoj temi Nego, što nije kenedi 015 još nedavno bio u Kninu?Ili sam u međuvremenu nešto propustio... očito si propustio kad smo raspravljali na tu temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 osim na plaći, korektivni faktor je i u kočnoj masi Vrlo interesantno,kod nas se izveštaj o sastavu i kočenju voza još popunjava ručno na posebnom obrascu S-66.Ovo vaše je mnogo bolje rešenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiho Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 osim na plaći, korektivni faktor je i u kočnoj masi Vrlo interesantno,kod nas se izveštaj o sastavu i kočenju voza još popunjava ručno na posebnom obrascu S-66.Ovo vaše je mnogo bolje rešenje. Ovo je teretnica u dnu sa ukupnim podacima. I kod nas se popunjava "Izviješće o sastavu i kočenju vlaka"-Pe-54 ili nakadašnji S-66. Quote TIHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Hvala na odgovoru,drugačija vam je teretnica pa sam se zbunio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiho Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Hvala na odgovoru,drugačija vam je teretnica pa sam se zbunio Vlada,terminalski ispisana,tamo gdje ima terminala,a gdje nema,put pod noge,pa popisuj ručno. Quote TIHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Znam dobro i jedne i druge teretnice ja sam vozovođa(vlakovođa). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Al čovječe, ovaj crvendać ga stvarno diiiimi.. Joj da te slike vidi društvo za zaštitu okoliša ili neki protivnik željeznica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Al čovječe, ovaj crvendać ga stvarno diiiimi.. Joj da te slike vidi društvo za zaštitu okoliša ili neki protivnik željeznica.. kaj nisu toekološke prednosti željeznice Quote http://www.zagorje.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko28 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Eh zbilja guštam kad vidim nove fotke u ovoj temi Nego, što nije kenedi 015 još nedavno bio u Kninu?Ili sam u međuvremenu nešto propustio... Donedavno bio, a kao što vidiš sad je na RK Eh sad da se je po noći ušuljati na RK i zavariti ju za šine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 evo jos jedan kratak dan... naš pjeskar se već primio posla, provjerava stanje pijeska u vagonu i zabrtvljuje gornje čepove kako bi mogli spremnici doč pod tlak i ispraznit pjesak... nakon što smo vagon dovukli na mjesto istovara, pijesak se počeo puniti u silos... malo kasnije sam uspio pokvariti i manevru vid elite, složili oni to za tren oka... da se nije samo prašilo i u ložioni govori i ova slika: nakon što im vatrogasni aparati nisu bili dovoljni, banda je razbila 12 lustera u mađaru, eh da i to baš u mađaru u kojem nema konduktera... kako je bio dosadan dan.. došli su policajci na uviđaj i rekli da trebamo pričekat njihovog fotografa i da ne diramo vlak ma da, i mom dispećeru je bilo dosadno te predloži da vlak 6111-017 koji je devastiram otpeljam pred depo da ne smeta a da dovezem neki drugi na njegovo mjesto... i tako ja otpeljam jedan i dofuram drugi... dođu pajkani i počnu slikat izvana a mi se cerimo (nemam slike još da dobijem pendrekom) i uđu oni u vlak i nemogu nač razbite odjeljke a joj smjeha, mogo nam je prisjest... kad su se udaljili posliko sam malo grafita... na kraju naš majstor "Đuro" mora pisat domaću zadaću koja počinje otprilike ovako: ja đuro, vozio vlak i došla mala djeca (mamu im) i razbili mi 12 lampi i da napomenem nije bilo konduktera u vlaku... normalno da tekst nije išao tako, ali šta možeš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubimir_1 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 uh, kak se dadu te florescentne lambe razbijat užitak Quote Jedino me zora, ko najvjernija žena, svako jutro čeka raširenih ruku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 E dakle...stvarno svašta... Nekima bi trebalo razbit nešto drugo ....017 je fini-friški, iako svakim danom sve manje Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts