ruxrux Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 nije čak ni te boje... zbog zalaska sunca ima ovu boju Dakle kaj, to je saraf neki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted August 4, 2008 Author Share Posted August 4, 2008 nakon probnih vagona, mala crtica s izgradnje stajališta u karlovac centru... približavajući se mjestu budućeg stajališta vidim da su most svježe obojali... voila... mjesto budućeg stajališta... čija li je antena na stupu ? iza mosta stajalište i ogranićenje od (1)20 km/h par slika bez komentara... ovi ga piče na more... šteta nema zvuka... al bilo je vrooooommm na mrežnici, uređeno kupalište, odbojka na pje...travi i slične nove IN novotarije... zanimljivo je kako je ovdje trebalo samo malo dobre volje i mjesto izgleda čisto okej... moguća destinacija za iduće okupljanje ??! u kolodvoru Zvečaj, čekajuči vlak za nazad jer sam dobio smjenu ugledam "službeni cjenik" gdje su našli baš tu cifru... ovo sam dovezao do zvečaja a s ovim idem nazad... bit cu na drugoj lokomotivi koja je ostala u kvaru a ovaj vlak kasni oko 60min... evo, vracam se u Zg... Kuća - brod, ovo je navodno bila i oliverova vikendica, al tip ne voli vlakove vikendica... u doslovnom smislu riječi... parking mrežničkog kupališta... a baš im zavidim... evo me opet u karlovcu... curke, može prednja šajba sad se gradi s druge strane i u vlaku neko fotka... a kondukter je pravi primjer kako se streba ponašati na vlaku koji vozi... kontrola leta u karlovcu... getro karlovac... očete ambrelu ili umbrelu evo jedne poslastice... vidi se na signalu crveno svjetlo... čak i zvoni... ali tip ide pred sam vlak... i vozi djete na zadnjem sjedalu... da vas prisjetim, na ovom mjestu je poginuo strojovođa... kolega je u znak protesta sjeo dobrih pet minuta na sirenu... svi su gledali... stižemo u leskovac... a di je leskovački voz? kako je nestašica vagona, počelo se produživati vrijeme između revizije... a za 6 mjeseci? očekujte gužve po zimi i manjak vagona... i za kraj... zašto je remetinečka ulica postala najduža ulica u gradu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HijenA Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 nije čak ni te boje... zbog zalaska sunca ima ovu boju Dakle kaj, to je saraf neki? ja bi rekao da je to sinteticka, strojna mast. po izgledu rekao bi da podsjeca na onu mast kojom se podmazuju skretnice, primjerice jesam u pravu? Quote Hej haj, bas nas briga, vozamo se na taljiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 nakon probnih vagona, mala crtica s izgradnje stajališta u karlovac centru... Ne bum ti kadil za ove sjajne putopise da se ne bi uobrazil , već imam jedno velestručno pitanje. Vidim da si povremeno na manevri. Jel ti to voziš il' visiš kao fotoreporter? U školi su me učili (lažem, čital sam nekad davno u Željezničaru) da postoje strojovođe za prugu i strojovođe za manevru. Ovi drugi su, kakti, niža klasa. U čemu je štos? Jel' ti to po kazni? Recimo, za brbljanje na Forumu? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Slikal si probu talijana jer me toma zval da mu javim kad idu na probu u petak a ti si ih ljepo slikal na glavnom kolodvoru kak izlaze iz gredelja sa još da ti velim ta se bu kompozicija povečala na 15 vagona pa ce valjda onad u Italiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renato Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 i za kraj... što je na slici ? Matica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante-vž Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Lijepa reportažica! Hvala! Btw, već dugo iz vlaka nisam primjetil kuću-brod. Već sam se i pobojal da je više nema, kad ono... Bok! Ante Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxrux Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Brrisacu, premda imas stalni fan base u San Joseu, koji ti je voljan svasta oprostiti, mislim da nam ipak dugujes jednu sliku za koju te moramo zamoliti. vikendica... u doslovnom smislu riječi... i parking mrežničkog kupališta... ... su ti zabunom identicne fotke. Mislim, zanima me taj parking buduci da cemo ocito tamo radit rostilj sljedece ljeto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted August 5, 2008 Author Share Posted August 5, 2008 ....da postoje strojovođe za prugu i strojovođe za manevru. Ovi drugi su, kakti, niža klasa. U čemu je štos?Jel' ti to po kazni? Recimo, za brbljanje na Forumu? eh kad bih znao točnu istinu ... al znam da je bivši forumaš Edo Garlic, jedini preživjeli iz te branše... danas postoji samo strojovođa ! a našel sam se tamo jel imam položenu "A" kategoriju Brrisacu, premda imas stalni fan base u San Joseu, koji ti je voljan svasta oprostiti, mislim da nam ipak dugujes jednu sliku za koju te moramo zamoliti.... ... su ti zabunom identicne fotke. Mislim, zanima me taj parking buduci da cemo ocito tamo radit rostilj sljedece ljeto popravljeno, a desi se... malo sam se žuril i tako to... OSTALI: ma da mi je znati di se vide šarafi i matice... samo mješavine motornog ulja i prašine... ovakve prizore redovito nađete na mjestima gdje dizelke često stoje... dakle odgovor sa maščobom je točan... a nagrada? poslat ćemo mu uzorak za uspomenu i dugo sjećanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osjecanin91 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nauzivao sam se u ovih sat vremena citajuci tvoje reportaze i gledajuci slike! Svaka ti cast i samo tako nastavi! Da bar imamo u Osijeku nekoga poput tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Svaka ti cast i samo tako nastavi! E, lijepih li vremena i Gumičinih reportaža. Ali, neće ih više biti, barem koliko je meni poznato. Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Svaka ti cast i samo tako nastavi! E, lijepih li vremena i Gumičinih reportaža. Ali, neće ih više biti, barem koliko je meni poznato. Da, da ga nekidan jedan majstor nije spomenuo dok smo pričali, ne bih ni znao da je još žifff (al' nadam se da ću ga kad-tad ugledati na TV ) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
osjecanin91 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nisam ni skuzio da je ova tema toliko stara Sto se dogodilo gumici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Avansirao je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Sto se dogodilo gumici? evoluirao je.... i meni je jako žal, ovo mi je bil najdraži blog-post... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Sto se dogodilo gumici? evoluirao je.... i meni je jako žal, ovo mi je bil najdraži blog-post... A ja mislio da su svršili u njega i da je možda pukao pod opterećenjem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 jooj, sad si me setil, baš smo te sinoć ogovarali... u šveda su nasuli kantu vode i komentar je bio "misliš da bi đurodvajstčetvorka to napravio?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Sto se dogodilo gumici? evoluirao je.... i meni je jako žal, ovo mi je bil najdraži blog-post... Pak piši opet. Ziher ni dosadno Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbucic Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 svakoj gumici dođe kraj Quote https://nikola.bucic.me/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
garlic Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Eto Andreas, baš da se javim. Opet gledam i nešto napišem na forumu. Morem ti, Andreas, reći da su tvoje reportaže odlične i sa punom dozom humora. Puno toga vidiš i zabilježiš ali...komentari su ti jača strana. Da, vjerovali ili ne, još sam živ i peglam manevru gdje god treba. Sad samo na ZG GK. Ali netko se, jeba sebe, sjetio da mogu raditi i kao pomoćnik strojovođe pa me nekad razbacaju po pruzi. Ali tko zna hoćeš li ti, Andreas, uopće ovo pročitati....jer tema je stara 5 god. Quote garlic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts