Karavela Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Jel vozio "ćelo" ili "čupavi"? Quote Samo osmi položaj!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Jel vozio "ćelo" ili "čupavi"? Obojica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivkica1 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Da da da...znam da postajem dosadan više sa svojim putovanjima na istoj relaciji i da sam dosadio i bogu i vragu sa pričom, ali šta mogu Uopće nisi dosadan sa slikama,,,slike su ti fantastične,,,,da barem mogu putovat s tobom EDIT (STIB): Obrisane ponovljene slike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Odlične fotke! Nemam prigovora. Sviđaju mi se oni krajolici pod olujnim nebom. Vidim, u Gračacu si se malo zadržao. Jel' to pravilo??? Kad budeš slijedeći put tamo, raspitaj se bi li mi u Rijeci moli trampiti našu 051 (novoobnovljena, nije puno prešla) za njihovu 062? Ta bi nam ovdje bila puno primjerenija... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Da da da...znam da postajem dosadan više sa svojim putovanjima na istoj relaciji i da sam dosadio i bogu i vragu sa pričom, ali šta mogu Uopće nisi dosadan sa slikama,,,slike su ti fantastične,,,,da barem mogu putovat s tobom Slike jesu fantastične, ali to ipak nije razlog da se sve ponavljaju. Dobrodošao na forum (molim pogledaj malo pravila...) Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Odlične fotke! Nemam prigovora. Sviđaju mi se oni krajolici pod olujnim nebom.Vidim, u Gračacu si se malo zadržao. Jel' to pravilo??? Kad budeš slijedeći put tamo, raspitaj se bi li mi u Rijeci moli trampiti našu 051 (novoobnovljena, nije puno prešla) za njihovu 062? Ta bi nam ovdje bila puno primjerenija... Meni su osobno takve slike najdraže, najbolje mi ispadnu, nema sunca da mi blišči U Gračacu se često zadržimo, tu je križanje 520/521,a s obzirom da 521 zna kasnit, znamo ga 10-ak min pričekat, pa u tom vrimenu ja malo prošvrljam kolodvorom. Idem u petak gori, vidit ču šta kažu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko-ST Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Meni su osobno takve slike najdraže, najbolje mi ispadnu, nema sunca da mi blišči U Gračacu se često zadržimo, tu je križanje 520/521,a s obzirom da 521 zna kasnit, znamo ga 10-ak min pričekat, pa u tom vrimenu ja malo prošvrljam kolodvorom. Idem u petak gori, vidit ču šta kažu Petak,jel mozda 520. Quote Marko-ST galerija!!Split pod snijegom.19.2.2009. Antonu ide veliko HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 Da, 520 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkut777 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 koja je najveca brzina Split-Zagreb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 koja je najveca brzina Split-Zagreb Quote Ća je pusta Londra kontra Splita grada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 ...od stajališta Cerovac prema... pa onda trasom željezničkog vodovoda Neki dan u kolodvoru Malovan sam slusao o pumpnoj stanici za vodovod izmedju Cerovca i tunela Culum (nesto dalje prema Malovanu); i ona je bila dio zeljeznickog vodovoda. Inace, Cerovac je do prve polovice sezdesetih bio stanica, a tada je pretvoren u stajaliste. pozdrav toma Quote Three Blind Mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Inace, Cerovac je do prve polovice sezdesetih bio stanica, a tada je pretvoren u stajaliste. Vjerojatno ukrižje. Dok sam u mladim danima (1965.-1972.) putovao Ličkom prugom dobro se vidio trag nekadašnjeg pomoćnog kolosijeka. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tram4 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Pošto idem sa vlakom 10.7. iz Splita u Zagreb, htio bi se bar malo voziti u upravljačnici vlaka. Pa kaj mislite, jel bi me strojovođa pustio unutra da ga zamolim. Hm, ako me pusti, ona možda i putopis napravim (svoj prvi) Quote Moje fotografije: http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/14887-tramvaji-od-trama4-galerija/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Pošto idem sa vlakom 10.7. iz Splita u Zagreb, htio bi se bar malo voziti u upravljačnici vlaka. Koje godine? Ove je 10.7. već davno prošao... Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted July 26, 2008 Author Share Posted July 26, 2008 Pošto idem sa vlakom 10.7. iz Splita u Zagreb, htio bi se bar malo voziti u upravljačnici vlaka. Pa kaj mislite, jel bi me strojovođa pustio unutra da ga zamolim. Hm, ako me pusti, ona možda i putopis napravim (svoj prvi) Hm, ovisi na kojega naiđeš, neće te svaki pustit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Pošto idem sa vlakom 10.7. iz Splita u Zagreb, htio bi se bar malo voziti u upravljačnici vlaka. Pa kaj mislite, jel bi me strojovođa pustio unutra da ga zamolim. Hm, ako me pusti, ona možda i putopis napravim (svoj prvi) Pitaj pa što bude-mene jučer u Splitu nisu pustili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted July 27, 2008 Author Share Posted July 27, 2008 Nisu ni mene zadnji put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Nisu ni mene zadnji put Možda smo kod istog strojovođe zapali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tram4 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Pošto idem sa vlakom 10.7. iz Splita u Zagreb, htio bi se bar malo voziti u upravljačnici vlaka. Koje godine? Ove je 10.7. već davno prošao... U 8. mj. moja greška, čim je broj ja se zbunim. Jura,Vice, hvala na savjetima, ma što bude bit će. Quote Moje fotografije: http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/14887-tramvaji-od-trama4-galerija/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts