Brunoh Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Malo slikica sa zadarske pruge 3.8.2004. iz vlaka ICN 531 Ovdje pruga prolazi kroz Nacionalni park Krka Ravničarski dio Kistanje Pogled na zaleđe Benkovac Poznati Debeljak Stajalište Debeljak na kojem vlakovi ne staju ICN 530 u Zadru Škabrnja Stajalište Dalmatinska Ostrovica je naš Grand Canjon Ide nevreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 ICN, a da nisi malo fulao rang vlaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 Ne, ne... Pogledaj ispravak voznog reda 2003/2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-type Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 ICN, a da nisi malo fulao rang vlaka te godine je Zadar imao vezu na popodnevni ICN u obliku 2 Aeelt vagona koji ne staju nigdje do Knina. kretao je, koliko se sjećam, negdje oko 15 h iz Zadra. btw, ja sam samo dan ranije putovao vlakom iz Zadra, htio sam ići tim vlakom jer me zanimalo to, tek uvedeno, nagibno čudo, ali nisam imao vezu navečer iz Zagreba pa sam išao noćnim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Stajalište Debeljak na kojem vlakovi ne staju Jel to zbog natpisa na njemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Valjda zato jer stajalište nije subfvencionirano od nadležnih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pula-Terminal Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 jel ima još tako dugih kompozicija u Zadru? Quote TEK otvoreno! - http://ships.forumj.biz/index.htm http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Orlovic/Railway <- moje slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Nisam ni znao da ide klasika za Zadar,mislio sam sa su sve švedi Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Zeman Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Ne ide ništa drugo osim šveda, jedino u sezoni ide direktni vagon za/iz Zagreba kao vlak 1920/1921. Ove slike su, kao što je Brunoh napisao, iz "davne" 2004. Quote Ako nam Turci grade prugu, da li pruga gradi nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-type Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 e a kad sam odlazio vlakom, tata i mama su me dovezli na kolodvor. tata, kad je vidio kompoziciju od 3 Bl vagona, je u čudu pitao nešto u stilu "pa di su ostali vagoni, da na što je to spalo, da kad je on bio u vojsci u Zadru da je vlak jedva stao na peron koliki je bio" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 e a kad sam odlazio vlakom, tata i mama su me dovezli na kolodvor. tata, kad je vidio kompoziciju od 3 Bl vagona, je u čudu pitao nešto u stilu "pa di su ostali vagoni, da na što je to spalo, da kad je on bio u vojsci u Zadru da je vlak jedva stao na peron koliki je bio" Kaj na što je spalo?! Do prije par godine putnički se vlak nije viđao (osim 1 par u sezoni) kad su vozili autobusi (kao i Kumrovec). Neznam što se poduzelo kaj su vlakove opet vratili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Nekoliko slikica sa prošlomjesečnog putovanja za Zadar (dobro da je vlak kasnio 80 min, tak da su mogle nastati ove fotke).. vlak je 1921 Benkovac Škabrnja iza Škabrnje ulazimo u gustu maglu opasno se probližavamo Bibinjama ulaz u kolodvor dolazi 5700 za Knin 008 je zanimljiva da špricka kapljice nafte, pa smo došli zmazani u Zadar Ulaz u Zadar Par noćnih po povratku s 1920 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Nekoliko slikica sa prošlomjesečnog putovanja za Zadar Lijepe i interesantne fotke. Zgodno je vidjeti dizel i jedan vagon u svakom smjeru, ali .... kud su nestali Švedi s te štreke ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrki Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Nisu nestali. Ili ja haluciniram svakodnevno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts