Stanley Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Amanita... Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glažar Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Kako me god okreneš za sve sam. Quote "Nikada nemojte ljude uzimati zdravo za gotovo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Kako me god okreneš za sve sam. Ja sam još 1869. u Kanzasu naučio da nikad ne okrećem leđa Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ines Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 u cijeloj ovoj prici najzanimljiviji je U cijeloj ovoj pod-priči najzanimljivije je kako si se odjednom ti stvorila i što uopće tražiš ovdje. koristim ovaj forum jednako kao i ti, samo uz manje filozofiranja i vise opustenog komuniciranja, gdje ne trazim u svakoj rijeci neku zlobu ili pokvarenost. Quote mrzim: kad mi netko nesto zabranjuje (mos mislit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 u cijeloj ovoj prici najzanimljiviji je U cijeloj ovoj pod-priči najzanimljivije je kako si se odjednom ti stvorila i što uopće tražiš ovdje. koristim ovaj forum jednako kao i ti, samo uz manje filozofiranja i vise opustenog komuniciranja, gdje ne trazim u svakoj rijeci neku zlobu ili pokvarenost. A meni baš ti odgovaraš tim osobinama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 ... thomcro, Dobri Duh riječke forumaške ekipe... Daleko san ti ja od Dobrog Duha! Svaka čast Riječanima, bravo PS:Nemojmo tak Ines na zub, morti sve dojde na svoje Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubimir_1 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Naravno da je (bilo) lijepo. S obzirom na tvoja dosadašnja (oskudna) putovanja HŽ-om ima da te što prije privedemo u Rijeku i to ICN-om. Putem ćemo ti lijepo pokazati npr. rijeke koje prate prugu - Mrežnicu i Dobru, kolodvore Karlovac, Oštarije, Ogulin, Moravice, Delnice, Lokve, Fužine, Drivenik, Plase, Meja, Škrljevo, Sušak-Pećine..., tunele Kupjak, Sljeme, Kalvarija..., ponor gdje su ostaci poštanskog vagona i još čuda toga, a sve za nešto više od tri sata vožnje. Ha? Daaa, of kors ......... Quote Jedino me zora, ko najvjernija žena, svako jutro čeka raširenih ruku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Putem ćemo ti lijepo pokazati npr. rijeke koje prate prugu - Mrežnicu i Dobru... A Rečina? (Jest da prati prugu jako kratko, al' svejedno je nama Riječanima draga ) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 A Rečina? (Jest da prati prugu jako kratko, al' svejedno je nama Riječanima draga ) To već spada u grad Rijeku. A onda bih morao spomenuti još i Savu i Kupu. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts