Toma Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hvala i tebi ! Nadam se da će se sljedeći put bolje potrefiti, pa da opet budeš mogao ići s nama Da... zao mi je sto nisam mogao ici, ali sto je - tu je... Iduci put - svakako! pozdrav toma Quote Three Blind Mice
Stanley Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hvala i tebi ! Nadam se da će se sljedeći put bolje potrefiti, pa da opet budeš mogao ići s nama Da... zao mi je sto nisam mogao ici, ali sto je - tu je... Iduci put - svakako! Hehe... Ekipa se kompletira. By the way, još malo pa će godina dana od naše prve arheološke ekspedicije (Zagreb - Samobor - Bregana). Ak buš išel s nama, raspitaj se ima li negdje kakva agencija Rent-A-Pinzgauer. Quote Serija 05 je zakon!
ruxrux Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja ću se truditi ne na zadnjem sicu kao prošli put Jel Portos hrce? Quote
Stanley Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jel Portos hrce? Nije hrkao, samo je kunjao. Quote Serija 05 je zakon!
Stanley Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ga je smandrljao friški zrak ? Nije. Čak nije ni piva, već je noć prije toga malo spavao. Quote Serija 05 je zakon!
thomcro Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Je radio juhu-juhu điđi-miđi pa onda drugi dan nije bil nizašta ? Quote
Stanley Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 E, to buš moral njega pitati. Quote Serija 05 je zakon!
Portos Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Je radio juhu-juhu điđi-miđi pa onda drugi dan nije bil nizašta ? To sam radio noć prije. Noć prije puta gledao sam Umri muški 3 na DVD-u i nije mi se baš spavalo. Uspavala me Seabralova penzionerska vožnja Francuskog auta te piva. Pogriješili smo što nismo popili ponuđenu kavu u Siraču. No brzo sam došao k sebi i aktivno sudjelovao u ekspediciji. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
thomcro Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Glavno da su funkcionalne baterije napunjene . Quote
ruxrux Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Joj thomcro, pa covjeku je mozda neugodno!? Quote
robertl Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 samo usput, je li negdje STIB na tim slikama, ako da, koji je on (onako čisto informativno)? Quote
thomcro Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Joj thomcro, pa covjeku je mozda neugodno!? Ja, mo'š misliti ! Da mu je neugodnjak šta bi mi odgovorijo . Nadam se da mi Portos neće ovo uzeti za zlo .Valjda kuži je ovo samo dobra zezancija. Quote
ruxrux Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ne bu ti uzel za zlo, dapace - jedva je docekal da se pohvali.... Quote
thomcro Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ne bu ti uzel za zlo, dapace - jedva je docekal da se pohvali.... Quote
STIB Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 samo usput, je li negdje STIB na tim slikama, ako da, koji je on (onako čisto informativno)?Jesam, na nekoliko objavljenih, mislim da me se najbolje vidi na skupnoj slici na kolodvoru u Siraču:http://i170.photobucket.com/albums/u276/portosmedex1/Slavonija/ForumasiSirac.jpg Ja sam onaj jedini koji nema majicu foruma Ali zato je na mojoj majici lokomotiva Southern Railwaysa Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
ruxrux Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mislim da je to prva STIBova slika na ovim forumima. Quote
STIB Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mislim da je to prva STIBova slika na ovim forumima.Nije baš prva, ali na prethodnima sam se malo zamaskirao Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
robertl Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ok, znači na slici su sa lijeva na desno: stib, portos, stanley, seabral? Quote
STIB Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ok, znači na slici su sa lijeva na desno: stib, portos, stanley, seabral? Yes Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
seabral Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Uspavala me Seabralova penzionerska vožnja Francuskog auta te piva. Hm ... vidiš, vidiš koja nezahvalnost .... a ja ti nisam htio priređivati šokove u vožnji Da sam to znao, pustio bih ti jedan od četiri CD-a od Black Sabbatha koji su bili s nama u CD-changeru, a i ostalih šest je bilo u sličnom stilu ... ne bi ti meni okice sklapao ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Portos Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Joj thomcro, pa covjeku je mozda neugodno!? Ja, mo'š misliti ! Da mu je neugodnjak šta bi mi odgovorijo . Nadam se da mi Portos neće ovo uzeti za zlo .Valjda kuži je ovo samo dobra zezancija. Je nama muškima je tak neugodno pohvaliti se Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
ruxrux Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Da sam to znao, pustio bih ti jedan od četiri CD-a od Black Sabbatha koji su bili s nama u CD-changeru, a i ostalih šest je bilo u sličnom stilu ... ne bi ti meni okice sklapao ... Vec ja vidim - dobro bi se mi slagali, seabral! Vidimo se drugo ljeto. Quote
seabral Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Vec ja vidim - dobro bi se mi slagali, seabral! Vidimo se drugo ljeto. Odlično, bit će mi drago ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
trambus Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jako zanimljiva reportaža Ali nisam uspio pronaći godinu izgradnje "najstarije uskotračne željeznice u RH" Na onom linku Hrv. šuma spominje se da su se šumske željeznice počele graditi kad i pilane, u Siraču 1879. Znači nije starija od 1879.? Je li to stvarno najstarija u Hrvatskoj U putopisu o Bršici (Raša) stavio sam: Iz "Promet u Istri": Godine 1871. bila je napravljena pruga za konjsku vuču Krapan - Štalije, a 1879. su uvedene parne lokomotive. Ta je pruga bila uskotračna, sve dok nije sagrađena Lupoglav-Štalije, kad je prebačena na 1435 mm. Služila je za prijevoz od rudnika Raša do luke, znači nije bila dio rudnika. Quote Maranatha !
Recommended Posts