seabral Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Svaka čast ... Bitno je istrajati do kraja ... pogotovo kad se ionako nemaš gdje okrenuti za natrag, a preusko je za vožnju u rikverc Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
novi_šef Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Morat ću ponovno u auto-školu. Onuda sam prošao milijun puta, ali nije mi ni na kraj pameti bilo da se tamo može proći autom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Svaka čast ... Bitno je istrajati do kraja ... pogotovo kad se ionako nemaš gdje okrenuti za natrag, a preusko je za vožnju u rikverc Negdje na pol puta sam pomislio poćurikverc nazaj ali sam brzo odustao od tog nauma Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Kico nebi ni s peglicom prošao Nisam Massa,ali Marcus Groenholm bi mogal bit Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Kico nebi ni s peglicom prošao Nisam Massa,ali Marcus Groenholm bi mogal bit ne bin s peglicom, ali bi sa Sanosom. Vidjet cemo sutra gdje pravi sole prolazi. Ovime bih najavio da ce uskoro nova ekspedicija u nepoznato ( naravno ako se sve poslozi kako treba ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Kico nebi ni s peglicom prošao Nisam Massa,ali Marcus Groenholm bi mogal bit ne bin s peglicom, ali bi sa Sanosom. Vidjet cemo sutra gdje pravi sole prolazi. Ovime bih najavio da ce uskoro nova ekspedicija u nepoznato ( naravno ako se sve poslozi kako treba ). Živjela expedicija !!! Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki23 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Ajd i ja kažem živjela! BTW vas dva niste normalni (pozitiva) , toliko juriti vlak, još kroz pješačku zonu Sutra će bit još gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Action, action, live the action !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Action, action, live the action !!! ? Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Action, action, live the action !!! ? ekipa se upravo vratila iz expedicije,slijede nove i zanimljive sličice Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Je, je, ekipa mala ali opaka koja je poharala jedan dio Kroacije vratila se doma, sređuje slike. Za cca. sat i pol-dva sve će biti dostupno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts