Pfaff Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 thomcro me upozorijo da u NL piše da je opet moguće slobodno kretanje kroz ex-Torpedo (sve sa zrnom soli ). Evo cijelog članka: http://pfaffrail.googlepages.com/ProlazTorpedo.pdf Ako želite njuškati, istraživati i praviti slikice, sad je prilika... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Ovo o ogranicenju se odnosi na promet vozilima. Osobno sam prosetao citavim podrucjem Torpeda prije mjesec/dva ( i naravno nisam ponio fotic, jer sam usput ugledao priliku da zavirim ) i nije bilo problema, osim raskopane prometnice, ali kolosijek je bio netaknut. Ja bih vise volio na ono podrucje gdje se jos ne moze, poput okretista lokomotiva na Pioppi ili ranzirni. Ali, za taj proboj nas treba vise, jer je potrebno formirati strazare za svaki slucaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Ovo o ogranicenju se odnosi na promet vozilima. Osobno sam prosetao citavim podrucjem Torpeda prije mjesec/dva ( i naravno nisam ponio fotic, jer sam usput ugledao priliku da zavirim ) i nije bilo problema, osim raskopane prometnice, ali kolosijek je bio netaknut.Ja bih vise volio na ono podrucje gdje se jos ne moze, poput okretista lokomotiva na Pioppi ili ranzirni. Ali, za taj proboj nas treba vise, jer je potrebno formirati strazare za svaki slucaj. Ja se, pače, i provezao (malo sam lijen za 'odat') iako nije jako velika relacija, a auto ionako nemaš gdje ostaviti. Evo slikice iz lučice ex-Torpeda... Glede HŽ-područja - ima nade. U saznanju sam da je jedan od kolega forumaša na putu pridobavljanja odgovarajućih propusnica. Možda izostane osobno iskustvo, ali ćemo bar gledati slikice na internetu (primijetijo sam da se to ne odnosi samo na željeznice ) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Nema dozivljaja bez "on the face of the place". Budemo se vec poslozili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Budemo se vec poslozili. Vajka spreman!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glažar Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Nije bed ući u radionu na Pioppi, samo da sam tamo Ako nije dugo čekati strpite se, najkasnije do 15.09. kada ću ponovno jahati onim krajevima Quote "Nikada nemojte ljude uzimati zdravo za gotovo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Racunamo na tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts