brižita Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Šta vama smeta onaj fotopis iz kolodvora Ivani, koji je objavljen na Slovenskom forumu. Nisam znao, da ima na tom forumu i politične debate. Ali ipak bi ga objavio jer sam to dugo nameravao i bio tamo na moje troškove i slikao sa mojim aparatom i želio to podeliti i sa Slovenskima forumašima koji možda svi ne spremljaju vaš forum. Ako je postaja tamo i nije zagradena ili ogradena mislim, da jo može svaki slikat ne glede na to a je Slovenac, Hrvat, Bosanac, Makedonac, Francuz ili svemirac. Nitko nije nikog kopirao ali nije moguče slikati dosti drugčije. Dobro poznam okolinu Rijeke, tako da ako bi imao više vremena poslikao bi još nešto. Svejedno dobrodošli na Slovenskih železnicah! L.P. Miha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Šta vama smeta onaj fotopis iz kolodvora Ivani, koji je objavljen na Slovenskom forumu. Nisam znao, da ima na tom forumu i politične debate. Ali ipak bi ga objavio jer sam to dugo nameravao i bio tamo na moje troškove i slikao sa mojim aparatom i želio to podeliti i sa Slovenskima forumašima koji možda svi ne spremljaju vaš forum. Ako je postaja tamo i nije zagradena ili ogradena mislim, da jo može svaki slikat ne glede na to a je Slovenac, Hrvat, Bosanac, Makedonac, Francuz ili svemirac. Nitko nije nikog kopirao ali nije moguče slikati dosti drugčije. Dobro poznam okolinu Rijeke, tako da ako bi imao više vremena poslikao bi još nešto. Svejedno dobrodošli na Slovenskih železnicah! L.P. Miha Mislim da su se kolege samo šalili. Samo Ti slikaj i šalji fotke. Jednog će nam dana svima skupa povjest biti zahvalna što smo iza sebe ostavili toliko slika i podataka... BTW, ako se već kadrovi ponavljaju (a točno je što si napisao da nije moguće odabrati bogzna kako drugačije kadrove), bar možemo pratiti napredak flore među tračnicama, a i to je neki podatak, ne? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ines Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 mi smo tam jednom zalutale, lepi je pogled od gore, steta da je sve zarasteno, ali drzim fige da ga obnove. Quote mrzim: kad mi netko nesto zabranjuje (mos mislit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Mislim da su se kolege samo šalili. Samo Ti slikaj i šalji fotke. Naravno da smo se šalili,mislili smo da bi bilo ljepše da smo se našli i :pivo Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Par friških fotki sa kolodvora "Ivani". Prvi dio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Drugi dio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Treći dio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Odlično ste to obavili! A jeste li našli što god interesantnog na kolodvoru Ivani u onim ruševinama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/bakar/PC090345.jpg A da staviš ovog di su i svi ostali??? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/bakar/PC090345.jpg A da staviš ovog di su i svi ostali??? A taj bi mogao i biti umjesto žutke kao potiskivalica iz Bakra prema Škrljevu. Barem bi to bila jeftinija varijanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/bakar/PC090337.jpg Je li ova fotka više spada u viđene fotografe ili u infrastrukturu ? Što više gledam fotke s tog ex-kolodvora, sve više dobivam gušt da i sam prošetam onuda. Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/bakar/PC090337.jpg Je li ova fotka više spada u viđene fotografe ili u infrastrukturu ? Što više gledam fotke s tog ex-kolodvora, sve više dobivam gušt da i sam prošetam onuda. Spadala bi u obje kategorije, i u infrastrukturu, i u viđene fotografe. Ako se misliš prošetati kad onuda, samo reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Što više gledam fotke s tog ex-kolodvora, sve više dobivam gušt da i sam prošetam onuda. Sad se javljaš! A di si bijo kad sam tamo nabavljao koks metodom slobodnog poduzetništva... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 A di si bijo kad sam tamo nabavljao koks metodom slobodnog poduzetništva... Valjda si bio inkognito, pa nije bilo fotki Kako da ja onda uopće doznam da postoje nekakvi Ivani ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Kako da ja onda uopće doznam da postoje nekakvi Ivani ? Da parafraziram stari vic o Bobiju i Rudiju: B: Rudi, znaš kaj je novoga? R: Ne. B: Dobil sam telefon! R: Je, i kak bi ja to trebal znati? B: Rudi, pa kaj ti ne čitaš telefonski imenik??? Dakle - Seabral, pa kaj ti ne čitaš vozne redove A glede ostalih aktivnosti - da, bijo sam inkognito, a fotkanje mi nije palo napamet... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 ... - da, bijo sam inkognito, a fotkanje mi nije palo napamet... I normalno, marnuo vreću dvije kok ... ups, sorry nisam ništ rekal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/bakar/PC090337.jpg Je li ova fotka više spada u viđene fotografe ili u infrastrukturu ? Što više gledam fotke s tog ex-kolodvora, sve više dobivam gušt da i sam prošetam onuda. Kad budeš od volje, spusti se do Rijeke i organizirat ćemo ti posjet. I sve to za 0 kuna (benzin ne refundiramo do odredišta ). Najbolje je to obavit na proljeće kad je sve lijepo zeleno, nema kišá, ne puše buretina ... još ćemo te natjerat pješaka od Škrljeva do Ivana da osjetiš dah Primorja . Šalim se, naravno!!! Kad odlučiš samo javi i već će se nešto organizirat i nećeš morat pješke do tamo, obavit će se sve autom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 http://i212.photobucket.com/albums/cc259/thomcro/bakar/PC090345.jpg A da staviš ovog di su i svi ostali??? Evo jesaaam ! Stavil sam i još nekoliko, da ne prifali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 I normalno, marnuo vreću dvije kok ... ups, sorry nisam ništ rekal. Kad već spominješ, redovna doza je bila pol tone Koliko znam to je odvelo koksaru u propast... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sali Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 I normalno, marnuo vreću dvije kok ... ups, sorry nisam ništ rekal. Kad već spominješ, redovna doza je bila pol tone Koliko znam to je odvelo koksaru u propast... Kako vrijeme brzo leti .....a i to smo preboleli..... Srdačan pozdrav ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Kad odlučiš samo javi i već će se nešto organizirat i nećeš morat pješke do tamo, obavit će se sve autom. Thx .... budemo pokušali organizirati nešto kad ovi predstojeći snjegovi prođu Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Kad odlučiš samo javi i već će se nešto organizirat i nećeš morat pješke do tamo, obavit će se sve autom. Thx .... budemo pokušali organizirati nešto kad ovi predstojeći snjegovi prođu Normalno, nećemo stati samo tu na "Ivanima"! Imamo ti mi što za pokazat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Kolodvor Ivani krajem 70-tih Koksara Bakar, pruga i traka kojom se iz Ivana spuštao koks Izvor: Monografija G.P. Primorje - Rijeka Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Kolodvor Ivani krajem 70-tih Hvala, kiki, za interesantne fotke. Ali, koliko god mi je lijepo vidjeti željezničku prugu na Ivanima prije njenog devastiranja, toliko se nerado sjećam crnih dimova koksare dok je bila u pogonu .... a vidjeli su se fakat izdaleka Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Kolodvor Ivani krajem 70-tih Hvala, kiki, za interesantne fotke. Ali, koliko god mi je lijepo vidjeti željezničku prugu na Ivanima prije njenog devastiranja, toliko se nerado sjećam crnih dimova koksare dok je bila u pogonu .... a vidjeli su se fakat izdaleka Nije koksara toliko crno dimila. Više su bili crni oni iz termoelektrane, a pogotovo "Urinjska baklja" Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts