Pfaff Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Otvorit ćemo novu temu kad prikupimo dovoljno informacija da možemo krenuti u pohod Ne, ne! Učinit ćemo to odmah da nam se podaci ne rastrčkaraju po forumu Ja učinijo: http://zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?p=109257#109257 Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Lijepo,bogme prešli smo 4000 Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Zeman Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Je, kad ste tu zaoftopičarili o tunelu kroz Učku, tak da sam morao simultano pratiti dvije teme o istoj stvari. Quote Ako nam Turci grade prugu, da li pruga gradi nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Lijepo,bogme prešli smo 4000 Ako sam dobro izračunao, to je nešto više od 2000 po grlu?! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Je, kad ste tu zaoftopičarili o tunelu kroz Učku, tak da sam morao simultano pratiti dvije teme o istoj stvari. Dobro,jesmo malo dok nismo temu otvorili ali ipak i poslje se ova tema dosta otvara Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Svaki puta kad pogledam broj posjeta ove teme ugodno se iznenadim, već je prešlo 5 000 Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novi_šef Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Sad će railfanovi iz "zahodne" Europe navaliti: http://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php?t=1830 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Sad će railfanovi iz "zahodne" Europe navaliti: http://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php?t=1830 Možda bi bilo dobro prodavati karte... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Sad će railfanovi iz "zahodne" Europe navaliti: http://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php?t=1830 Ovo je još jedna potvrda da inspiracija za ovakve teme nikad i nigdje ne nestaje. Bravo svima još jednom ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Jako dobro! Počeli su nas i kopirati Sada smo postali i međunarodni kolodvor Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Slovenski putopis ima jednu malu manu-nisu pronasli sefa stanice ( nisu se dovoljno trudili ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Slovenski putopis ima jednu malu manu-nisu pronasli sefa stanice ( nisu se dovoljno trudili ). Nisu ga ni tražili,da jesu možda bi ga i našli Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki23 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Zelo lepo, samo rafinerija nije u Bakru, nego Urinju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Uf, nemojte ovdje početi razglabati o politici, pls ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 A šta slovenci znaju! Znaju samo tuđe otimati! Odi piši na hrvaškem na njihov forum Ipak je jako lijepo da smo napravili nešto o čemu se piše i izvan Hrvatske,iako nam nije bilo ni na kraj pameti da ćemo to postići Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Neznan ste skužili, ali tip je tel poć i na Meju ali nije mogal naći onaj mići putić po ken se gre na stanicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Dogovoreno je da svaki sljedeći dolazak na stanicu Ivani u svrhu fotografiranja ima se naplatiti po sljedećoj tarifi: DOMAĆI 200 Kn STRANCI 50 € Prikupljena sredstva ćemo potrošiti u prvoj birtiji Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Neznan ste skužili, ali tip je tel poć i na Meju ali nije mogal naći onaj mići putić po ken se gre na stanicu. Pa tko mu je kriv što nije zvao nekog od nas,mogao je platit cugu i otpeljali bimo ga gdje god želi Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Uz malu i neizravnu pomoć naših dragih susjeda slovenaca ovaj putopis je i dalje jako zanimljiv za sve vas,pa zahvaljujem se na interesu ( preko 6000 posjeta) Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Uz malu i neizravnu pomoć naših dragih susjeda slovenaca ovaj putopis je i dalje jako zanimljiv za sve vas,pa zahvaljujem se na interesu ( preko 6000 posjeta) Da 6000;8855 Neki dan sam bio u izvidnici,ništa novo,osim blata do koljena Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 ništa novo U pogledu ove pruge, jedina novost koju možemo očekivati može biti ovo: Zato "no news are the best news" ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 ništa novo U pogledu ove pruge, jedina novost koju možemo očekivati može biti ovo: Zato "no news are the best news" ... A najave o gradnji novog kolodvora?????????????????????????? Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 A najave o gradnji novog kolodvora?????????????????????????? Ne znam šta da ti kažem ... već i vrapci pjevaju priče o tunelu kroz Učku, novoj riječkoj pruzi, bypassu prema Bjelovaru, izmještanju Bibinja, da ne nabrajam dalje ... kaj to nije isto ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Nažalost je Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 A najave o gradnji novog kolodvora?????????????????????????? Ne znam šta da ti kažem ... već i vrapci pjevaju priče o tunelu kroz Učku, novoj riječkoj pruzi, bypassu prema Bjelovaru, izmještanju Bibinja, da ne nabrajam dalje ... kaj to nije isto ? Srećom su izbori dosta gusto pa ćemo za našeg vijeka još čuti mnogo izvanrednih projekata Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts