thomcro Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Samo još da Tomi nađemo titulu............Ah,da sjetio sam se:Glavni strojovođa.. Malo si mi dao preveliku titulu ali kad se sve svede u neke okvire može i proći . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki23 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Boki-dispecer. Glavni dispečer Hvala, hvala, koja odgovorna zadaća Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Trebali bi mi tražiti neku naknadu od hažeja zbog ovakve reklamne kampanje za Ivane . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Trebali bi mi tražiti neku naknadu od hažeja zbog ovakve reklamne kampanje za Ivane . Ma fck i naknada,glavno da se mi dobro zabavljamo i družimo Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Ma fck i naknada,glavno da se mi dobro zabavljamo i družimo I to je istina . Za gušte sve . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Ma fck i naknada,glavno da se mi dobro zabavljamo i družimo I to je istina . Za gušte sve . Napravit ćemo mi još bolju i veću reportažu (putopis) Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Di ćeš veće! Ja sam u tri dana stavio skoro 200 slika . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Di ćeš veće! Ja sam u tri dana stavio skoro 200 slika . Nebi nikad rekao da ih je toliko,znači da smo ipak No.1 Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 ČESTITAM EKIPI U SASTAVU: IKAR,KICO 101,BOKI 23,THOMCRO i naravno moja malenkost NA OVOM LIJEPOM I ZANIMLJIVOM PUTOPISU TE ZAHVALJUJEM SVIMA VAMA KOJI STE U VIŠE OD 2000 PUTA POGLEDALI OVE STRANICE ----------------------------------------------------------------------------------------- ŠEF STANICE IVANI KIKI 273,v.r. Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki23 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Čestitam na odličnih 2000 posjeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Di ćeš veće! Ja sam u tri dana stavio skoro 200 slika . Nebi nikad rekao da ih je toliko,znači da smo ipak No.1 79 + jučer 99 u tri teme = 178 u milimetar (što radi Djevica precizna do boli!!!). Da čovijek ne povjeruje, preko 2000 !!! Treba i to otvoriti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novi_šef Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ovih dana je bar jedan medij u RH pun Rijeke i okolice, ajde da i to doživim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Pa da se i ja javim. Bravo, decki. Ali nemojte se sada opustiti, ima jos puuuno mogucnosti. Vidim da nije jos detaljno istrazen kolodvor Brajdica, nisu fotkani oni odusnici Susackog tunela ( na vojaku i trsatskom parku ), ostaci kolosijeka u Vulkanu, kolosijek prema IVEX-u, bivsi odvojak za Transadriju na kolodvoru Pecine itd. Dakle,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Pa da se i ja javim. Bravo, decki. Ali nemojte se sada opustiti, ima jos puuuno mogucnosti. Vidim da nije jos detaljno istrazen kolodvor Brajdica, nisu fotkani oni odusnici Susackog tunela ( na vojaku i trsatskom parku ), ostaci kolosijeka u Vulkanu, kolosijek prema IVEX-u, bivsi odvojak za Transadriju na kolodvoru Pecine itd. Dakle,... Hm, hm ući u Vulkan, hm, hm! Trenutno veliki izazov, jako velik! A ovo ostalo ... sad će kiki273 izgubiti volju za Tuđmanovim tunelom i svim žarom se baciti na domaćicu . Ili se možda varam? Malo sam razmišljao, možda bi trebali angažirati nekoga iz Metropole za fotkanje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ne bi bilo lose da se zagrebacka i rijecka ekipa nadju negdje na pola puta-Vuogulin ili Moravice i da krenu u malo istrazivanje prema Lici. ( nadam se da me ne shvacate ozbiljno, jer ako je ekipa zadnji puta, samo tako, stigla u 'gulin, zasto ne bi i dalje ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 jer ako je ekipa zadnji puta, samo tako, stigla u 'gulin, zasto ne bi i dalje . Npr. ove subote s nama u zapadnu Slavoniju ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ne bi bilo lose da se zagrebacka i rijecka ekipa nadju negdje na pola puta-Vuogulin ili Moravice i da krenu u malo istrazivanje prema Lici. ( nadam se da me ne shvacate ozbiljno, jer ako je ekipa zadnji puta, samo tako, stigla u 'gulin, zasto ne bi i dalje ). Ma htio kiki273 za Zagreb ali ja nisam htio! Pa bi nas zagrepčani pojeli da smo im upali u dvorišče . Npr. ove subote s nama u zapadnu Slavoniju ? Ja ne mogu perche je u subotu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Neću ja izgubiti ni volju ni motivaciju u traganju za tunelom BTW sretan rodjendan Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Hvala, hvala! Ma ići ćemo mi tragati za Tt, no frx. Samo ja moram skupiti nešto informacija o lokaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Da se i ja pridruzim cestitkama Tommy. Neka bude veselo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Nego šta nego će biti veselo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki23 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Sretan rođendan unaprijed thomcro BTW isti dan kad je i od moje sestre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Hvala, hvala! Ma ići ćemo mi tragati za Tt, no frx. Samo ja moram skupiti nešto informacija o lokaciji. Svakako skupi info o lokaciji,nema smisla lutati okolo i vratit se doma neobavljena posla Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Sretan rođendan unaprijed thomcro BTW isti dan kad je i od moje sestre Hvala, hvala. Ali ja imam koju godinicu više od nje , sigurno. Svakako skupi info o lokaciji,nema smisla lutati okolo i vratit se doma neobavljena posla Jel' ja to osjetim strah od "neobavljena ... "? Ako imaš kakvu rezervnu varijantu, neeeema šanse da ćeš se vratiti doma neobavljena posla . Ali, ne brini, sakupiti ću dovoljno informacija i nećemo ići uzalud. Poslikati ćemo mi sve živo i mrtvo u i oko Tt-a . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Sretan rođendan unaprijed thomcro BTW isti dan kad je i od moje sestre Hvala, hvala. Ali ja imam koju godinicu više od nje , sigurno. Svakako skupi info o lokaciji,nema smisla lutati okolo i vratit se doma neobavljena posla Jel' ja to osjetim strah od "neobavljena ... "? Ako imaš kakvu rezervnu varijantu, neeeema šanse da ćeš se vratiti doma neobavljena posla . Ali, ne brini, sakupiti ću dovoljno informacija i nećemo ići uzalud. Poslikati ćemo mi sve živo i mrtvo u i oko Tt-a . Nećemo se vratiti neobavljena posla,oko Lupoglava se ima što za slikavat Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts