kico101 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Tako je. Kada zapocnu graditi novi kolodvor, otvorit cemo novu temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Tako je. Kada zapocnu graditi novi kolodvor, otvorit cemo novu temu. Ne samo to,nego ćemo imati i slike kako je to izgledalo davne 2007 god. Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renato Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Dao sam link jer je slika velika (preporučam download pa gledanje), a nisam želijo da mi se dogodi što i majkyy-ju koji je na forum stavijo škinu u majici dimenzija metar sa metar pa ga sad Renato vuče za uši Mudro od tebe No vidim da je ovo neka kritika na moj racun pa te pitam.... sto mislis kako bi izgledao forum da bas svi rade po svome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 ...A tek da se zmija nije umiješala, gdje bi vam bio kraj ... ... u Kostreni na pivcu, ali sigurno nisu otišli doma suhih grla . Prijatelju dragi,nažalost još uvijek je 0,0 na snazi Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Dobro, ti si vozio, ali ostatak ekipe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Dobro, ti si vozio, ali ostatak ekipe ... kico je vozio,ikar ne ćuća a ja da sam pijem-nije fora Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Čestitam sam sebi & mojim kolegama Ikaru i Kići na ovoj uspješnoj i zanimljivoj reportaži koju je dosad pogledalo preko 1000 posjetitelja Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Pa hvala. Nego, moramo zaokruzit cjelinu; imamo Ivane, s Skrljeva i Kukuljanova ima podosta fotki. Preostaje mozda sama dionica Skrljevo-Kukuljanovo i Skrljevo-Bakar. Tu bi trebali sa 2 auta, da netko ceka na kraju dionice. Kolodvor Soici mi se isto cini zanimljiv. Od malo daljih destinacija zanimljivom mi se cini odvojak prema Lucicama, kolodvor Moravice i naravno istarska pruga. Pa, decki, krenimo u pripremu projekta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Od malo daljih destinacija zanimljivom mi se cini odvojak prema Lucicama, kolodvor Moravice i naravno istarska pruga. Pa, decki, krenimo u pripremu projekta. Je li se možda može negdje naletjeti na tragove vezane za započete (i naravno ubrzo prekinute ) radove na željezničkom tunelu kroz Učku ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Kada bih znao tocno gdje je to bilo, vrlo brzo bi krenula ekspedicija. nazalost, ne sjecam se lokacije. Mozda netko od forumasa zna? Vezano uz nikad ostvareni tunel, nesto sam nasao ovdje ( zanemarimo politicku opciju autora clanka ). http://istra.hns.hr/content/view/368/1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Od malo daljih destinacija zanimljivom mi se cini odvojak prema Lucicama, kolodvor Moravice i naravno istarska pruga. Pa, decki, krenimo u pripremu projekta. Je li se možda može negdje naletjeti na tragove vezane za započete (i naravno ubrzo prekinute ) radove na željezničkom tunelu kroz Učku ? Tunel kroz Učku je 60-tih počen gradit od Ž.St Učka(Vranja) prema Matuljima i vrlo brzo je prekinuta gradnja,pošto je to područje danas u sklopu parka prirode Učka odustlo se od te trase i 90-tih se počeo graditi od Lupoglava prema Jušićima ili tako nešto ali i ta gradnja je jako brzo obustavljena Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Sorry,ne 60-tih nego 1951 Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Malo sam išal O.T.ovdje je ipak reportaža o Ex-kolodvoru Ivani Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Malo sam išal O.T.ovdje je ipak reportaža o Ex-kolodvoru Ivani Ma ja sam zapravo započeo ovaj OT kad su se počele spominjati nove destinacije ... ali možda ovaj OT jednog dana i dobije vlastitu temu u putopisima Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Malo sam išal O.T.ovdje je ipak reportaža o Ex-kolodvoru Ivani Ma ja sam zapravo započeo ovaj OT kad su se počele spominjati nove destinacije ... ali možda ovaj OT jednog dana i dobije vlastitu temu u putopisima Kad bih ja znao gdje su te lokacije u Poljanama,Vranju i Lupoglavu to bi već bilo na forumu,ali pošto je prošlo puno,puno godina da ponovim: Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki23 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Odlične fotke, ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Odlične fotke, ekipa TNX Boki,bit će ih još Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Ekipa mala ali opaka do srži! Spremna na svakojaka iznenađenja, kiki273, boki23 i moja malenkost spremna da se uhavti u koštac sa svime što joj se nađe na putu! Prvi na redu opet ex-kolodvor Ivani ali iz jednog drugog kuta! Najprije škarpa u Rijeci iznad Lenca ... ... kolodvor Ivani ali sa Jadranske magistrale ... ... pa malo gore ... ... pa pruga Škrljevo - Bakar, pogled prema Škrljevu ... ... i prema Šoićima ... ... Šoići. Ovu je fotkao boki23. By by Ivani, do neke slijedeće prilike! Ali naravno, kao pravi pustolovi, nismo se zaustavili na ovome! Nastavak je ovdje: http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=5524 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 1000 puta sam prošao magistralom ispod ovih stupova,ali nikad mi ni na kraj pameti nije bilo da bi to mogao bigti (napušteni)kolodvor Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Mislim da kolodvor Ivani nije bio ovako popularan niti kada je bio u funkciji ( naravno zaslugom Naseg sefa stanice ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Mislim da kolodvor Ivani nije bio ovako popularan niti kada je bio u funkciji ( naravno zaslugom Naseg sefa stanice ). Hvala,budući da sam ja šef stanice,Ikar pomoćnik imenujem te glavnim skretničarom ove popularne stanice Samo još da Tomi nađemo titulu............ Ah,da sjetio sam se:Glavni strojovođa,naravno ako obojica prihvaćate ponuđeno Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Prihvacam radno mjesto. Dze da stavim polugu sefe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Prihvacam radno mjesto. Dze da stavim polugu sefe?Samo ne znam sto je to srojovodja? Ispravljeno Sad sam na muci,svim suradnicima sam dodjelio titule,a zaboravih Bokija23 Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kico101 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Boki-dispecer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Boki-dispecer. Glavni dispečer Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts