Brunoh Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Dana 16.05.2007. FPZ je posjetio kolodvor Vinkovce, a ja sam iskoristio priliku pa malo fotkal okolo. B vlak 741 je vukla 1142 012 Slavonski Brod 160 km/h Desno muzejski primjerak postavne sprave za likovne signale u Vinkovcima S postavnice Komandni stol u postavnici Muzejski primjerak uređaja za štitnice Na terenu Višnje su na veliko zazrelile Ručak u vagonu blagovaonici Vaga Skretnica prilagođena velikim brzinama Malo sam odšetal po pruzi Vinkovci-Osijek do predsignala i sestre za kraj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Lijevo muzejski primjerak postavne sprave za likovne signale u Vinkovcima Meni ovo lijevo liči na aparat za tople napitke... Dočim DESNO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Lijevo muzejski primjerak postavne sprave za likovne signale u Vinkovcima Meni ovo lijevo liči na aparat za tople napitke... Dočim DESNO... malo sam se zezno, bil sam dosta umoran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivek Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Pozdrav BrunoH Jel imaš veću verziju slike ovih dviju sestara. Bilo bi ih lijepo smjestiti na desktop . Ivek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 jel ovak dobro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivek Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 jel ovak dobro? Odlično je. Hvala Ivek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Anton Posted May 17, 2007 Admin Share Posted May 17, 2007 Pa šta se nisi javio? I ja sam dočekao vas tamo.Vjerojatno smo se i vidjeli.I šta kažeš na Vinkovce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-type Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 1. šta je FPZ? 2. za kojeg vraga onaj signal na pruzi prema Osijeku svijetli kad pruga nije u funkciji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2062 036 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted May 18, 2007 Author Share Posted May 18, 2007 Pa šta se nisi javio?I ja sam dočekao vas tamo.Vjerojatno smo se i vidjeli.I šta kažeš na Vinkovce? Ma mislio sam se najavit. Ali bila je gomila ljudi koje baš i ne poznajem jer su više godine. Čuo sam da si nas došao ispratit, ali već smo se vozili. Malo mi je krivo ali bit će prilike, jer dolazim vjerojatno na otvaranje pruge za Os. Bilo je super, izlet pravi. Da te usput pitam, dali možda imaš kakve fotke ili možda koga znaš tko ima; zanimaju ma slike kako su nakon otvaranja pruge prema Drenovcima, šinobuse prevezli na labudicama. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Koji je to vagon nadesno, plavi i žuti?Ove su dobre, skretnica i predsignal. Vlakovi tuda još voze? Ili žarulja ipak ne želi krepat. A što se tiče automata, više ti se svidjela žena avtomatu za napitke nego prugovne komande. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Elektrotehnički mjerni vagon http://www.railfaneurope.net/pix/hr/work/HZ-U99-02.jpg http://www.railfaneurope.net/pix/hr/work/HZ-U99-03.jpg http://www.railfaneurope.net/pix/hr/work/HZ-U99-04.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Antone dali znaš zašto postoje ove rupe. Jeli to još od vađenja mina? (Vink.-Os.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertl Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Lijevo muzejski primjerak postavne sprave za likovne signale u Vinkovcima Meni ovo lijevo liči na aparat za tople napitke... Dočim DESNO... lijevo je slikao aparat zbog "komada", a da ne bio bio sumnjiv, ulovio je desno i onu spravu za ručno postavljanje skretnica ili kako se to već zove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts