Ante-vž Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Jedna dogodovština iz sačekuše s egerke-om. Kad je pokraj nas prošao 3006 (2044-008), pomoćnik strojovođe je iskrivio vrat i valjda pokidao vratne žile gledajući (unatrag) kakvi su se to luđaci naslagali pokraj pruge i fotkaju. Mislim da ga je začudilo da osim mene ima još fikova! Bok! Ante Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Mislim da ga je začudilo da osim mene ima još fikova! Mislim da mu tek niš nije bilo jasno kad je vidio da još na dva mjesta poslije prve sačekuše čekaju neki tam uz štreku i fotkaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Mislim da ga je začudilo da osim mene ima još fikova! Mislim da mu tek niš nije bilo jasno kad je vidio da još na dva mjesta poslije prve sačekuše čekaju neki tam uz štreku i fotkaju... A tek da je još osjetio dim vašeg roštilja ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 A tek da je još osjetio dim vašeg roštilja ... Sigurno bi dolazili u Zagreb s kašnjenjem od najmanje 60 minuta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drstoka Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Eto, ja sam baš jučer prolazil kroz Podrute (niš novog da se mene zatekne tam ) i slučajno imal prekomjerno slobodnog vremena pa sam se išel malo majmunirati oko pruge i mog omiljenog ŽCPR-a... Oduvijek su mi Ž"C"PR-i usred ničega, križanja pruge i šumskoga puta bili genijalni . Ali mora biti baš "pravi" ŽCPR a ne neki neslužbeni i improvizirani Naravno, riječ je o ŽCPR-u na pruzi između Podruta i Mađareva, točnije ovom (ivog-ova slika sa našeg pohoda): sa te slike desno se po šumskome putu ide do livadice di smo roštiljali, točnije po ovom šumskom putu. Primjetite da je kemijski vlak učinio svoje , vandalizam i promjenu godišnjeg doba (kol'ko se može na slikama sa mog mobitela po oblačnom danu ) Njezino veličanstvo je naišlo isto tako: (ne, uopće nisam tempirao vrijeme dolaska ) Sljedeća je slika kontra svih fotografskih pravila, sunca itd. ali nekak mi je baš "sjela" i želim da bude u mom postu I zadnja slika, jesenska panorama infrastrukture Quote #1 truth hurts #2 It's hard not to hate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubimir_1 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Po prvoj sam slici sam skoro zaključio da imaš digitalac, a poslije skužo da je s mobom slikano... hehe Quote Jedino me zora, ko najvjernija žena, svako jutro čeka raširenih ruku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Moram priznat da je put pristojno zarasel.. I lijepo je vidjet di smo se prešetavali... I vidim, da i ti nemožeš se oduprijet od tog fotografskog lobija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 @drstoka ak je to slikano u subotu onda je to isti vlak kojeg sam ja slikal na glavnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drstoka Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 @drstoka ak je to slikano u subotu onda je to isti vlak kojeg sam ja slikal na glavnom to je 3017 odn. ta je kompozicija 3018 u povratku za Varaždin - Kotoribu i slikano je u subotu Quote #1 truth hurts #2 It's hard not to hate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 A mene je ovog Četvrtka oko 7.40h zatekla spuštena rampa na ŽCPR u Budinšćini. Pa sam okinuo usput par slikica... Macoza u pravcu Varaždina Na kolodvoru Budinšćina Macoza + kompozicija sa 2 044002 Ova dizelka potegne tak brzo da iza ove slike nisam stigao ponovno uslikati loksu u krupnom planu. a naša livadica prekrivena snijegom čeka novi roštilj Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drstoka Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Ova dizelka potegne tak brzo da iza ove slike nisam stigao ponovno uslikati loksu u krupnom planu. Ma potegnu sve, samo ako ih se pusti a naša livadica prekrivena snijegom čeka novi roštilj valjda će i dočekat Quote #1 truth hurts #2 It's hard not to hate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts