ivog Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 E, pošto ja nisam mogao s ekipom po Banovini, ja sam prošao uz ovu prugu, znači bili smo blizu... Nadao sam se da ću naić na njih u Sisku, ali išli su malo krivim smjerom... Da se niste usudili bunit na kvalitetu slika, jer je slikano iz busa, a sva sreća da vrata imaju one grijače prozora, pa su neke slike s crtama... Prvi susret s prugom je bio neposredno prije ovog mosta... Prvi prijelaz prek pruge.. Jasenovac s vlakićem... Ostaci kontaktne mreže... Neki kolodvor... Opet most... Vozimo se uz nasip, a na nasipu štreka... Vidljivo iz ovog položaja.. Višnjica... Poznato?? Prijelaz ispred u Sunji.. Kolodvor Sunja.. Di ste momci????? Baš mi teta uletila u kadar.. Kolodvor Sisak s mosta.. Prijelaz prek štreke u Gredi, baš mi teretnjak zbrisao pred nosom... Pila u kojoj sam se vozil... Quote
Toma Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Neki kolodvor... Jasenovac Opet most... preko Save kod Jasenovca! Inace, hvala na fotkama! pozdrav toma Quote Three Blind Mice
x-type Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 oslične sličke! nego, tamo di je teta uletjela u kadar - jel to ja tamo vidim križanje tračnica!?!? Quote
ivog Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 nego, tamo di je teta uletjela u kadar - jel to ja tamo vidim križanje tračnica!?!? Viš, viš... Mislim da su to samo položene tračnice sastrane, možda Portos & Co imaju koju sliku toga... I Tomica, nema na čemu.. Quote
Stanley Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Prvi most je preko kanala Veliki Strug (njegov gornji dio zove se još i Trebeš ili Trebež). U Veliki Strug utječu rijeke Ilova i Pakra, a Strug utječe u Savu negdje oko Stare Gradiške. Čestitam na fotkama. Quote Serija 05 je zakon!
Portos Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 nego, tamo di je teta uletjela u kadar - jel to ja tamo vidim križanje tračnica!?!? Viš, viš... Mislim da su to samo položene tračnice sastrane, možda Portos & Co imaju koju sliku toga... I Tomica, nema na čemu.. Imamo od tamo gdje je na tvojoj slici stajao Puntač sam ja slikao. Ne znam zašto su tamo položene tračnice. E da ekipa je pokraj rampe (odgovor na pitanje gdje ste dečki) Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
ivog Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 od tamo gdje je na tvojoj slici stajao Puntač sam ja slikao. Ne znam zašto su tamo položene tračnice. E da ekipa je pokraj rampe (odgovor na pitanje gdje ste dečki) A ja sam mislil di ste u onom trenu kad sam prolazil... Quote
ivancrnkoci Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Prijelaz prek štreke u Gredi, baš mi teretnjak zbrisao pred nosom... http://i152.photobucket.com/albums/s165/ivog/IMG_3078.jpg To ti nije Greda, to ti je prijelaz kod stajališta Stupno Quote
seabral Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Hvala ti na fotkama. Iako si koristio krivo prometno sredstvo, fotkao si prave stvari. By the way, onaj "neki kolodvor" i vlakić s početka tvoje reportaže sam nedavno pobliže uslikao na http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=4088 Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
ivog Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 To ti nije Greda, to ti je prijelaz kod stajališta Stupno Ček, ček, al zar nije to u mjestu Greda, al se naziva Stupno??! Quote
ivog Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hvala ti na fotkama. Iako si koristio krivo prometno sredstvo, fotkao si prave stvari. Ah, žao mi je kaj nisam uspio više i bolje zaslikat... By the way, onaj "neki kolodvor" i vlakić s početka tvoje reportaže sam nedavno pobliže uslikao na http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=4088 Je, mislio sam ti to ubacit u tvoju temu, ali sam malo sebičan... Quote
ivancrnkoci Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To ti nije Greda, to ti je prijelaz kod stajališta Stupno Ček, ček, al zar nije to u mjestu Greda, al se naziva Stupno??! Ne to ti je stajalište točno između dva sela jedno je Odra(Sisačka), a drugo je Stupno. Stajalište je sa strane Stupna od pruge. A Greda ti je uvučena od ceste D30 Zagreb - Sisak, mislim da se za Gredu skreće u Selima i Žažini. Quote
Recommended Posts