1142007 Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 24.3.07. krenuli smo (nažalost s ovim dolje) preko Požege ka Daruvaru Onda smo došli u Požegu, parkirali preko puta kolodvora, ali baš u vrijeme kad je kolodvor bio pust. Kroz kišom opran prozor busa uspio sam uhvatit staru damu. Onda smo stigli u Daruvar, kolodvor je također bio pust, pa sam "opalio" po kolodvorskoj zgradi i infrastrukturi. Ovaj kolosjek bi mogao služit za utovar automobila Ploča s natpisom, na ulazku iz smjera VTC Da li tko uopče poštuje ovo ??? Stari skretničarski blok, ne znam da li se još koristi, ali sudeći po izgledu, rekao bih da se ne korsiti. Kolodvorska zgrada Isto, ali u malo krupnijem planu Stara lampa mi se učinila kao zanimljiv detalj Ovi km stupići su mi baš čudni, ali kakva pruga, takva infrastruktura.. Krnji kolosjek Padokazna tabla ..pa još jedna.... Mali kanalić starinski signal, jedini aktivni na HŽ prugama.Ovaj je na ulazu od VTC Samo signal, bez stupa Sve zajedno ; signal, opomenica i priroda Onda je konačno naišao jedan šved (iz smjera VTC) , ali ne znam koji Pa je naišla 014-za VTC I na kraju jedna ne-željeznička, ali nisam mogao odoljeti... Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubimir_1 Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Interesantne slike, pogotovo ovaj stari signal..... Quote Jedino me zora, ko najvjernija žena, svako jutro čeka raširenih ruku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 veliš da je to jedina aktivna štitnica na HŽu, a što je onda s onom u Siraču? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 nisam znao da ta narančasta čuda u Daruvaru prometuju??? Divno, sviđa mi se kanalić posebno, nadam se jednom doći tamo Krasno Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts