Admin Anton Posted February 29, 2020 Admin Share Posted February 29, 2020 Ovu temu sam zamislio kao laku (“light”) verziju putopisa, za sve one koji su negdje na putovanju, a trenutno ili u neko dogledno vrijeme, neće napisati putopis ili im je ovo jednostavnija varijanta. Jedino pravilo ove teme je - 1 (jedna) poruka s maksimalno 10 (deset) fotografija. Komentari ostalih forumaša su dopušteni, kao i razgovor s forumašem koji je postavio fotografije, ali navedeni forumaš ne smije u daljnjim porukama postavljati fotografije s iste lokacije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Anton Posted February 29, 2020 Author Admin Share Posted February 29, 2020 Pozdrav iz Sankt-Peterburga! Što reći, slab sam na trolejbuse: Ermitaž: Neva: Krstarica “Aurora”: Još jedan od simbola Pitera, galebovi (imaju i svoj spomenik): Da ne budu samo trolejbusi, evo i jedan tramvaj: Vjerojatno najljepše kino u kojem sam bio: I jedan selfie za kraj: 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Anton Posted March 2, 2020 Author Admin Share Posted March 2, 2020 Pozdrav iz Moskve! Upravo sam sjeo u Sapsan, prema Sankt-Peterburgu. Jedna zanimljivost. Zagreb - Vinkovci, 3 h : 36 min, 256 km: Moskva - Sankt-Peterburg, 3 h : 55 min, 770 km: 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Anton Posted September 16, 2022 Author Admin Share Posted September 16, 2022 Šta, nitko ne piše u ovoj temi, osim mene? Pozdrav iz Kalinjingrada. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Slabo se putovalo u prethodne dvije godine... 1 Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts