Portos Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Pruga do Ilače ukinuta je 31.7.1966. Do kada su koristili dionicu do Sajmišta nigdje nisam našao. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 @ DB - Vozni red iz 1940. godine, jedini koji sam našao (nepotrebni dio izostavljen): Trasa pruge Borovo - Ilača: @ Portos - Ne spominji istraživanje, dogovarali smo se o obilasku trase prije dvije godine i završilo je kao da gladni idu sr.t. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted July 15, 2019 Author Share Posted July 15, 2019 Pruga do Ilače ukinuta je 31.7.1966. ... Hm, hm ... viš, a ja sam mislil da nije u prometu od II svj. rata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted July 15, 2019 Author Share Posted July 15, 2019 ... @ Portos - Ne spominji istraživanje, dogovarali smo se o obilasku trase prije dvije godine i završilo je kao da gladni idu sr.t. Pa dobro da ga bar grize savjest. Znači da je ideja još živa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 @ Portos - Ne spominji istraživanje, dogovarali smo se o obilasku trase prije dvije godine i završilo je kao da gladni idu sr.t. Pa dobro da ga bar grize savjest. Znači da je ideja još živa ... Momci... Do Vukovara ima 310km, do Ilače još nešto više. To je cjelodnevni izlet kojeg radije ne bih proveo u autu. Da se tamo nađem (ako se, kad se) obišao bih trasu i to biciklom. Ne znači da neću kada mi bude usput. Trenutno nemam za to vremena, a novčiće za put, iće i piće mogu potrošiti i bliže Zagrebu. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts