mali.paja Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Izgleda da ti uvijek nešto brzo pobjegne? Tako se sjećam kad smo 1975. išli slikati uzane pruge tebi su neke lokomotive isto tako pobjegle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1borna Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Jučer sam nekim poslom prolazio uvuda pa kad sam vidio ovu manevarku odlučio sam stati i slikati ju Firma RCC ne razbacuje novce na skupe službene automobile Osim jedne duugačke kompozicije koja je čekala na izlaz prometa nije bilo u tome trenutku 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgalic2 Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 2 sati, 1borna said: Firma RCC ne razbacuje novce na skupe službene automobile Hoćeš reć da je direktor došao Daciom? 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali.paja Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Razvoze strojovođe na smjene. Znaju ići i u Dobovu. Zašto ovo spominjem? Dok je nekad bivša VV Zagreb imala svoje kombije za razvoženje strojnog osoblja najdalje su smjeli do Zaprešića, V.Gorice i D.Sela. Čak su išli i po strojovđe po noći ili ih doma vraćali? Ali? Ako je netko bio s Sutle, I.Grada ili negdje malo dalje onda nisu smjeli ići tamo. Tako bi ljudi koji moraju primiti službu u 5 sati stigli u Zagreb oko pol noći i čekali u pričuvnoj prostoriji kod nadzornika lokomotiva. Pa onda apsurdi da vlak ostane u Dobovi cijelu noć jer je strojovođi istekla smjena u Zagrebu ista čeka i ne može dok ujutro ne krene prvi vlak prema Sloveniji. Ovaj u Dobovi praktično cijelu noć ima pisano da je u službi a tako je i u Glavnom. Strojovođa koji je došao na smjenu ima početak rada kad je otvorio lokomotivski list kod nadzornika lok. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts