mali.paja Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 O tome sam na jednoj temi pisao. Film je sniman 2 godine. Prve godine nije bilo snijega pa su zimske djelove ostavili za sljedeću zimu. Kada su se ponovno našli sljedeće zime djeca su već bila porasla i postojao je problem da se to na filmu primjeti. Radi toga su dopremljeni snježni topovi iz Slovenije. Kada su napravili umjetni snijeg preko noći je napadao pravi. Tad ga je bilo čak i previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjenkha Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Ovo mi je jedan od dražih putopisa, pročitala sam ga barem tri puta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGY Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Mala dopuna ekipi! Snimljeno u prolazu pri povratku iz Bjelovara za Banovu Jarugu. U Bulincu je srušena stara kolodvorska zgrada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale2 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Trasa te pruge i objekti su u vlasništvu Hž-Infre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Kaniška Iva danas... pozdrav toma 2 1 Quote Three Blind Mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts