Pfaff Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 ... može se u jednom danu daleko doći. Pred nama su općenito vremena kad ćemo daleko stići. Ti si već bio na rubu ponora... Putopis je dobar i zanimljiv, fotki brdo, a tema zahvalna. Još da je vlakova k'o u Podrutama... Nego, jel' to u sklopu proizvodnje Trainz mapa? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 .... Još da je vlakova k'o u Podrutama... ... Eh da je al' netreba tražit kru'a preko pogače, mi smo i sa malim zahvalni ... jel' to u sklopu proizvodnje Trainz mapa? čista slučajnost, drugim poslom smo bili u Fužinama. Točnije Kapo je bil (rekal mi je da mu više nesmem pisat ni Kapomir ni Kapomirevič ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K 357 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Da se malo osvjezi tema , evo i mog reporta sa " SiZiF - a" .. Kako je na pocetku pisalo ja sam dosao sa vlakom odmah u Zalesinu , no nesto kasnije nego sto su to thomcro & KAPO . Moj je vlak bio u ovom sastavu : Asea 1141 306 i dva HZ-ova navodno udobna vagona.. Preko Rečine Učka je lagano dobila kapicu .. Jedan od nasipa na Dragi. Pred Škrljevom crveno ! O Ovima se bačvicama pricalo ?. Pogled sa pruge iznad na prugu ispod ! Onaj nasip u obliku slova S .. Zlobin - na slici se nevidi , ali ovdje je padao snijeg i bila je granica snijega i kise. Quote Pozdrav iz Rijeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
K 357 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Malo prije Drivenika .. Vrata Odmah nakon tunela Sleme ( 851 mnv ) ! Malo prije kolodvora Lokve .. Kolodvor Lokve - prazan Tu je priblizno 10 -tak cm snijega ! I Zalesina ! Obgrnila nas je prava mećava ! Quote Pozdrav iz Rijeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
K 357 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Signali u smijeru Skrada U smijeru Delnica . Izlaz prema Skradu .. Ulaz u kolodvor iz smjera Skrada. Prema Delnicama Putnički iz Rijeke I dolazak brzog iz Zg po mečavi ! Quote Pozdrav iz Rijeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
K 357 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Prijatelj KAPO u akciji .. Dolaskom u Fužine ulovila nas je opet mećava snijega ali ovaj puta nošenog jakom burom pa su rezultati te pojave na tracnicama ovakvi ! I na signalima također Izlaz prema driveniku Znak skretnickog lika se bas i ne primjeti ?!? Snijeg je pokrio Fuzine tankim pokrivacem ... I jedna za kraj , drugi dio kompozicije sa rudacom iz Bakra s kojim smo se presreli u Plasama ! Moram reci da mi je taj ekšn bio najzabavniji po snijegu do sada jer sam imao priliku slikati po jakom snijegu i hvatati odlicne kadrove te također i imati odlicno drustvo thomcro i KAPO ! **************** K 357 Quote Pozdrav iz Rijeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts