thomcro Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Evo fotke u punoj rezoluciji. http://www.pohrani.com/f/41/bx/4XTVLg3d/godisnjica-foruma-013.jpg Thx, skinuto i arhivirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante-vž Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Dragi dečki (jer, nažalost, niti jedne djevojke nije bilo)!Bilo je predivno i lepo smo se družili. Rekoše neki "ponovilo se" a ja dodajem: "Što češće!"Prozujalo je deset godina sam tak. Hvala svima koji su ovo virtualno mjesto napravili tako posebnim za mnoge od nas. Anton je "zakuhao" i uložio mnogo truda i vremena da ovo sve funkcionira on-line - posebno zahvaljujem! I posebno zahvaljujem ostalim administratorima, moderatorima i svima onima koji su nesebično upucavali gomilu što povijesnih, što suvremenih podataka i kvalitetnih fotografija. : Ante-vž: img=http://i.imgur.com/LqrrlgR.jpg Gle ga, lepi moj! :-* Dear, Koki!Pa, kaj i ti nisi malo došla!? Siguran sam da bi razveselila mnoge naše drage seniore kojima si falila i koji su pitali za tebe. Bok! Ante P.S. Buba u uho: "Ovo bi trebalo biti godišnje druženje." Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagi988 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ja bum tu hitil samo par fotki, pošto je sve već pofotkano al eto nekih drugih kuteva. Dam se kladit da neku fotku gledaju, ne sjecam se vise. Sve u svemu super, fakat je bilo "cudno" vidjet tolko forumasa al hajd, svi se vecinom znamo pa se dalo popricat o svemu i svacem. Quote Moji željeznički filmići Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Evo i par sličica ter neminovnih komentara i od mene!Čim sam ušao, bacio mi se ovaj golemi bodljikavac oko vrata i počeo me ljubiti. Skoro me oborio na pleća, ali je onda rekao da mi to Zvjezdica šalje pusu pa sam se oma opustio i počeo uživatiZakazao je na sajmu KŽMZ, ali smo se ipak sreliOvu dvojicu veseljaka sam prviput sreo uživo i baš su mi se dopaliDebeli i mršavi. Živi dokaz da s godinama stiže i mudrostMiško je bio odlično raspoložen, a u kadru se neočekivano pojavio i OGY. Nije se planirao družiti zbog inih obveza, ali smo nas dvojica imali neke mutne poslove (zato je i slika takva)ruxrux, povratnik iz kolijevke liberalnog kapitalizma s "jediničnom" tračnicomOpet zajedno! Nasmijani Barba bojnik i Riječanima najdraži adminStanley u "POP" izdanju (POP = Poštar ostaje Poštar)Stanley u "OOO" izdanju (OOO = Ovisnik ostaje Ovisnik)Zeus Plinificator Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Dosad se nitko nije osvrnuo na ingestibilije. Zanimljivo? Hja, onda ću ja...Dakle, mladeš je mahom grickala nekakve hamburgere i to nekako inokosno. Ja sam se, umjesto standardnih kobaja na čačkalici, odlučio za mesne valjuške na žaru i komfrit.Kublach se pokazao najmudrijim. Ovo je divno izgledalo i još bolje mirišalomali.paja je odlučio provjeriti koliko se toga može nagurati u pileći batakPortos? Logično: "Medvjeđa šapa". Za moj ukus premalo krumpira i previše mrkveseabral je ostao moderno suzdržan s puno povrća na žaruPopilo se jezero pive, a koliko sam primijetio čak i jedna kavaU zadnji se čas (za mene jer sam nažalost bio pred odlaskom) pojavio i guzda AntonUz guzdu se pojavio i second best, čovjek kojeg odnedavno, potaknut nekim recentnijim kultiurnim eventima, zovem Toma-in-der-Taynik Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Stanley u "OOO" izdanju (OOO = Ovisnik ostaje Ovisnik) Pardon! Nije OOO već je NON - novinar ostaje novinar. I ono po čemu prčkam nisu cigarete već fotić. Malo sam prošetao vani i okinuo par sličica bivšeg kolodvora. Ex radionica GŽZ: Izlaz iz kolodvora u smjeru zapada: Tu su nekada bili kolosijeci, a sada je iza one ograde nekakva krama: A što se tiče ovisnosti… već sam se bio prepao da sam jedini pušač u onoj gomili, ali su mi se pridružili Reiche06 i Josip. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Dam se kladit da neku fotku gledaju, ne sjecam se vise. Kak bi izgubil planiramo put u Austriju Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 ... Debeli i mršavi. Živi dokaz da s godinama stiže i mudrost ... Iako su najistureniji flekovi od vode, ne bi niš škodilo da si ih retuširal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Iako su najistureniji flekovi od vode, ne bi niš škodilo da si ih retuširal. Dobrodošao u klub! Ja nemam ni jednu majicu koja nema fleke na ekvatoru... Još moramo provjeriti kod thomcroa i malog.paje Osim toga, ne znam retuširati! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 ... Još moramo provjeriti kod thomcroa ... Nesmem pokazat svoj equator ... poneke putanje sežu skroz gore do severnog pola (al' ni to meni neka vel'ka frka dok je Virpula) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (al' ni to meni neka vel'ka frka dok je Virpula) I varikine! (Sa' će Marioo zagrmit da nek se dopisujemo preko....) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante-vž Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 I varikine! (Sa' će Marioo zagrmit da nek se dopisujemo preko....) Tko ne trola ovu temu nije forumaš! Najbolje da ćemo jedni druge zajeb... preko PP-a! Gdi je onda draž? Bok! Ante Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Tko ne trola ovu temu nije forumaš! Mariju usprkos ... ajd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Trolololol : kul3 Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 A eto, ovu temu imate da se malo ispucate.. Al u nekim granicama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 A eto, ovu temu imate da se malo ispucate.. Al u nekim granicama.. Eto: Daj čo'eku vlast pa vidi kaki je... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali.paja Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ja neću puno pisati. Evo nešto slika od mene. Ja sam imao svog osobnog vozača. Mislim da ga većina vas poznaje? On me je odveo i doveo do moje kuće. Kod kuće sam radi njega i naručio kolače ali nas je razočarao. Nije htio doći. Na kraju sam ja morao njegov dio pojesti. Znam kako se kaže ono kada se slikate sa mobitelom ali kako se zove kada se sami aparatom slikate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali.paja Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Putopis o zgodama i nezgodama djela riječke ekipe možete pogledat i pročitat ovdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Eto: Daj čo'eku vlast pa vidi kaki je... Ma daaaaj, pa nisam ja baš takav.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 A kako sam ja ubio to zagrebačko subotnje prijepodne, piše ovdje Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
american.star Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Evo i par sličica ter neminovnih komentara i od mene! Čim sam ušao, bacio mi se ovaj golemi bodljikavac oko vrata i počeo me ljubiti. Skoro me oborio na pleća, ali je onda rekao da mi to Zvjezdica šalje pusu pa sam se oma opustio i počeo uživati Pusa i jenomu i drugomu!!!!! :-* :-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prakticar Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Dečki moji, baš mi je drago da je druženje uspjelo i žao što nisam uspio doći i upoznati one koje još ne poznam. Nadam se da novu priliku neću morati predugo čekati, a moram i poduzeti nešto i dogovoriti s onim neodgovornim profesorima moga sina da se nastupi ne organiziraju u doba kad se slavi godišnjica željezničkog foruma No, moja mama je meni odmalena govorila da jedna guzica ne može biti istovremeno na dvije svadbe, pa eto, drugi ćemo se put probati pojaviti obojica uz, naravno, nezaobilaznu gitaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Jel meni šta promaklo ... je bil ErrAseR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Mene samo jedno zanima sa tog sastanka dali lordovi gornjeg doma i donjeg doma svi pričaju sa svime bez exscesa tako da forum može normalno teći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts