LLeon Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Redaju se kolodvori i stajališta: Budinšćina Konjšćina Zlatar bistrica Bedekovčina U Zaboku se odvaja pruga prema Krapini U Zaboku je čini mi se neki Macosa meeting Lagermaxov automobilski terminal. Negdje oko Pojatnog, ako se ne varam. Spajamo se na dvokolosječnu prema Dobovi Približavajući se Zaprešiću počinje kiša, koja je dolaskom u Zaprešić prerasla u pravi pljusak. Pljusku unatoč, u vlaku nam se pridružio Portos. Hop, hop, uskači Portos. Uvjeti za fotografiranje su postajali sve lošiji, a i koncentrirao sam se na razgovor na našim novim domaćinom- Portosom koji se vozio sa nama do kraja putovanja, tamo gdje smo ga i jutros započeli- Zagrebački glavni kolodvor. Druženje smo nastavili u jednoj svima poznatoj pivnici uz „zlatnog medvjeda“, pivske kobasice sa policama, miješano meso… ma da ne nabrajam dalje… Pozdravljamo se sa Portosom i hvatamo se ARZ-a te pomalo umorni, ali zadovoljni i puni dojmova sretno stižemo u Rijeku. Zahvaljujem svojim suputnicima Kići i Mannasu na odličnoj organizaciji i realizaciji izleta, kao i našim domaćinima Gaspi, Anti-vž i Portosu koji su odvojili nešto svoga slobodnog vremena da bi nam se pridružili i svaki na svoj način pridonijeli našem putovanju. Do slijedećeg ekšna, pozdrav od LLeona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Pozdrav svima! Evo i mene na ovom cijenjenom forumu. Ima dosta forumaša koji me već poznaju, a ostalima ću se predstaviti kada dođe vrijeme u temi predviđenoj za predstavljanje. Pozdrav i tebi, LLeone !!! Jako mi je drago da si nam se pridružio na ovom forumu i da ćemo i na ovom mjestu imati prilike za međusobno druženje. Hvala ti na izvrsnim opisima i vrlo interesantnim fotkama (tu sad ne mislim samo na one visinske fotke iz rodine perspektive ). A čitav ekšn, pogotovo uzevši u obzir na nevrijeme koje vas je pratilo između Rijeke i Zagreba je .... kapa dolje Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Pozdrav dečkima! Baš ste otišli kad sam ja došao do Antea.. Krasne fotke! Edited July 30, 2011 by Brunoh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLeon Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Šteta. Mimoišli smo se za par sekundi. Ovo nam je već drugi put da se ti i ja mimoilazimo u Varaždinu. Bit će valjda treća sreća. Da podsjetim, prvi put je bilo: Dali se netko od forumaša motal i slikal po kolodvoru u Varaždinu u subotu oko 18 sati? http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/4493-vidheni-fotografi/page__view__findpost__p__77348 Pozdrav dečki, do idućeg susreta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Ovo mi je uistinu prekrasan putopis, kojeg sam pročitao u trenu, a naročito su mi zanimljive fotke iz Vž depoa. Hvala dečki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Ma Tour the France prema ovome je mala beba.. Svaka čast dečki.. I u kolodvoru Luka je Lagermaxovo skladište auteka.. U Pojatnom je Špoljar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Odličan putopis i slike, a još da sam i ja bio s vama..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante-vž Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Iako sam se već javim na riječkom forumu, moram još jedanput zahvaliti na odličnom druženju i na odličnom putopisu koji je proizašel iz cijele vaše avanture. Hvala! Bok! Ante Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts