Portos Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Ovdje nije toliko zaraslo Oznake gdje rezati tračnice kada ih budu uklanjali Samo trava i korov drže kakav-takav razmak među tračnicama I ovdje je nekada bio kolosijek. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Vukovo selo Spoj dvije tračnice na trulom i spaljenom pragu Stara tračnica je ovog tipa Opomenica i uspon Uskoro na obnovljenom dijelu pruge Spoj tračnica sa neobnovljenog dijela sa tračnicom većeg osovinskog pritiska na obnovljenom dijelu Ovdje će se jednog dana spojiti pruga koju tek treba obnoviti sa postojećom trasom Stigli do stajališta Kraj Donji. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Za kraj hodopisa: Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 (edited) Isto takve su i zgrade nekih kolodvora na (bivšoj) pruzi Karlovac - Sisak! Slične, ali ne i iste. Vrag mi nije dao mira, pa sam išao provjeriti u odgovarajućem putopisu. Zgrade kolodvora Banski Grabovac i Utinja su istog tipa, ali se razlikuju od onih na kumrovečkoj pruzi. Ostale zgrade (Petrinja, Glina, Topusko...) su starije i drugačije. Čini mi se da ''tipu Klanjec'' pripada kolodvor Staro Petrovo Selo na X. koridoru, no to bi trebalo provjeriti tj. usporediti. Edited March 19, 2011 by Stanley Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Stara tračnica je ovog tipa Ccc ... kak vi mene ponekad zabavljate! Kraj luka broj 7A = početak luka broj 7B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGY Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) Išao sam provjeravati isto ono što je naveo Stanley vezano za kolodvorske zgrade i istoga su tipa Staro Petrovo Selo,Banski Grabovac,Utinja,Kamanje i Mrzlo Polje.Jedino Kamanje imaju stanove sa lijeve strane od službenog dijela kolodvora.Klanjec,Prosinec i Vukovo Selo su stanice istoga tipa,ali ipak odstupaju od gore navedenih. Edited March 28, 2011 by OGY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Ccc ... kak vi mene ponekad zabavljate! http://www.zeljeznice.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif[/img] Kraj luka broj 7A = početak luka broj 7B http://www.zeljeznice.net/forum/public/style_emoticons/default/cool.gif Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Svak zna svoje ... ja sam tak nedavno naučil da je Samoborček vozil na struju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renato Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Postovi vezani uz granicu, sporazume i nesporazume su prebaceni na Savski Marof - Kumrovec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Da li ste razmišljali o tome, da bi fotke stavili na Panoramio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Da li ste razmišljali o tome, da bi fotke stavili na Panoramio? Nisam. Stavi ako želiš imaš moju dozvolu. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 Nisam. Stavi ako želiš imaš moju dozvolu. Nisam ni ja razmisljao o tome. Ali ako netko zeli, moze slobodno staviti. Ni kod ovih fotki, ni kod ostalih mojih fotki na ovom forumu, ne inzistiram na nikakvom copyrightu. Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Dečki, hvala na putopisu. Ovaj veliki džukela ovdje izgleda miroljubivije neko onaj mali crni koji na slici i nema baš miroljubiv stav Quote RailWorks HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 18, 2013 Author Share Posted August 18, 2013 Dečki, hvala na putopisu. Ovaj veliki džukela ovdje izgleda miroljubivije neko onaj mali crni koji na slici i nema baš miroljubiv stav Nema na čemu, bio nam je gušt. A bio bi još veći da su nas pri hodopisu ometali vlakovi koji bi ponovno jurili ovom prugom. Što se cucaka tiče ... zbilja nemam pojma zašto na skoro svakom takvom pothvatu moram naletjeti na nekog dosadnog četveronošca. I kako me oni uvijek nepogrešivo pronađu. A kad se već sretnemo, onda je samo pitanje vremena tko će kome prvi dosaditi. Narod bi rekao - pametniji popušta. U pravilu cucki prvi popuste Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan_s Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Zanimljivo i tužno! Kakav je ovo kolosijek na ovoj slici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 18, 2013 Author Share Posted August 18, 2013 Kakav je ovo kolosijek na ovoj slici? Ne sjećam se više točno, ali izgleda kao da je ostatak prvog kolosijeka. Vukovo Selo je imalo tri kolosijeka, od kojih je na kraju bio aktivan samo drugi. A ovaj je najbliži kolodvorskoj zgradi, pa bi mogao biti nekadašnji prvi kolosijek. Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 ... Kakav je ovo kolosijek na ovoj slici? ... Vjerojatno ostatak magazinskog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan_s Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Slikano iz one pozicije, učinilo mi se da je kolosijek uži od normalnog, pa sam pomislio da nije neki provizorni uski kolosijek. Kad sam ja lud za uskim kolosijekom .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts