Stanley Posted August 4 Share Posted August 4 Putopis sutra: 2 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni SK Posted August 4 Share Posted August 4 11 minuta, Stanley said: Putopis sutra: Sunja 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 4 Share Posted August 4 Yeah! Nisam ti se javio jer sam pretpostavio da nisi doma (vidim na Facebooku da imaš privlačniju lokaciju i društvo 😉). 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornaZ Posted August 4 Share Posted August 4 2 sati, Toni SK said: Sunja 😀 Jedva čekam! Nedavno sam se i ja tamo zadržao, ali Vaši putopisi uvijek otkriju mnogo više detalja koji mojem neiskustvu promaknu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted September 7 Share Posted September 7 Odavde... ... pjege, cipice, cipuljka dovde: Putopis sutra. 2 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornaZ Posted September 7 Share Posted September 7 Đurmanec i Hromec! Nema veze što sam bio brži, uvijek se veselim svakom Vašem putopisu iz kojeg se uvijek može nešto novo naučiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted September 7 Share Posted September 7 Tako je Borna, Đurmanec i Hromec. Namjeravao sam produžiti pješice do tunela Lupinjak, ali sam bio u prevelikoj stisci s vremenom. Putopis se radi i sutra u neko vrijeme biti će objavljen. 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted Monday at 13:49 Share Posted Monday at 13:49 Putopis ovih dana: 1 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni SK Posted Monday at 13:52 Share Posted Monday at 13:52 2 minuta, Stanley said: Putopis ovih dana: Sisak 😀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted Monday at 13:59 Share Posted Monday at 13:59 Znao sam da će domorodac, k tome i majstor strojovođa, prvi pogoditi. 😉 Danas sam bio u Sisku i temeljito obišao oba dijela kolodvora - putnički i teretni. Naročito me zanimao teretni dio, jer sam kroz njega puno puta prošao vlakom ali ga nisam pobliže razgledao. Više u putopisu, vjerojatno sutra. 2 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornaZ Posted Monday at 14:22 Share Posted Monday at 14:22 16 minuta, Stanley said: Znao sam da će domorodac, k tome i majstor strojovođa, prvi pogoditi. 😉 Danas sam bio u Sisku i temeljito obišao oba dijela kolodvora - putnički i teretni. Naročito me zanimao teretni dio, jer sam kroz njega puno puta prošao vlakom ali ga nisam pobliže razgledao. Više u putopisu, vjerojatno sutra. To je super, jer sam i ja za vikend bio ponovno u Sisku, a baš taj nesretni teretni dio nisam stigao obići. Ovo je ujedno i najava za moj putopis iz Siska kojeg ću valjda jednom uspjeti objaviti zbog škole (gimnazija 🥵). Budem i ja priložil jednu fotkicu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts