Stanley Posted August 4 Posted August 4 Yeah! Nisam ti se javio jer sam pretpostavio da nisi doma (vidim na Facebooku da imaš privlačniju lokaciju i društvo 😉). 1 Quote Serija 05 je zakon!
BornaZ Posted August 4 Posted August 4 2 sati, Toni SK said: Sunja 😀 Jedva čekam! Nedavno sam se i ja tamo zadržao, ali Vaši putopisi uvijek otkriju mnogo više detalja koji mojem neiskustvu promaknu. Quote
Stanley Posted September 7 Posted September 7 Odavde... ... pjege, cipice, cipuljka dovde: Putopis sutra. 2 Quote Serija 05 je zakon!
BornaZ Posted September 7 Posted September 7 Đurmanec i Hromec! Nema veze što sam bio brži, uvijek se veselim svakom Vašem putopisu iz kojeg se uvijek može nešto novo naučiti! Quote
Stanley Posted September 7 Posted September 7 Tako je Borna, Đurmanec i Hromec. Namjeravao sam produžiti pješice do tunela Lupinjak, ali sam bio u prevelikoj stisci s vremenom. Putopis se radi i sutra u neko vrijeme biti će objavljen. 1 Quote Serija 05 je zakon!
Stanley Posted October 7 Posted October 7 Znao sam da će domorodac, k tome i majstor strojovođa, prvi pogoditi. 😉 Danas sam bio u Sisku i temeljito obišao oba dijela kolodvora - putnički i teretni. Naročito me zanimao teretni dio, jer sam kroz njega puno puta prošao vlakom ali ga nisam pobliže razgledao. Više u putopisu, vjerojatno sutra. 2 Quote Serija 05 je zakon!
BornaZ Posted October 7 Posted October 7 16 minuta, Stanley said: Znao sam da će domorodac, k tome i majstor strojovođa, prvi pogoditi. 😉 Danas sam bio u Sisku i temeljito obišao oba dijela kolodvora - putnički i teretni. Naročito me zanimao teretni dio, jer sam kroz njega puno puta prošao vlakom ali ga nisam pobliže razgledao. Više u putopisu, vjerojatno sutra. To je super, jer sam i ja za vikend bio ponovno u Sisku, a baš taj nesretni teretni dio nisam stigao obići. Ovo je ujedno i najava za moj putopis iz Siska kojeg ću valjda jednom uspjeti objaviti zbog škole (gimnazija 🥵). Budem i ja priložil jednu fotkicu. 1 Quote
Recommended Posts