Jump to content

Putopisi u pripremi

seabral

Recommended Posts

Posted

Yeah!

Nisam ti se javio jer sam pretpostavio da nisi doma (vidim na Facebooku da imaš privlačniju lokaciju i društvo 😉).

• Like 1

Serija 05 je zakon!

Posted
2 sati, Toni SK said:

Sunja 😀

Jedva čekam! Nedavno sam se i ja tamo zadržao, ali Vaši putopisi uvijek otkriju mnogo više detalja koji mojem neiskustvu promaknu. 

• 1 month later...
Posted

Đurmanec i Hromec! Nema veze što sam bio brži, uvijek se veselim svakom Vašem putopisu iz kojeg se uvijek može nešto novo naučiti!

Posted

Tako je Borna, Đurmanec i Hromec. Namjeravao sam produžiti pješice do tunela Lupinjak, ali sam bio u prevelikoj stisci s vremenom.

Putopis se radi i sutra u neko vrijeme biti će objavljen.

• Like 1

Serija 05 je zakon!

• 1 month later...
Posted

Znao sam da će domorodac, k tome i majstor strojovođa, prvi pogoditi. 😉

Danas sam bio u Sisku i temeljito obišao oba dijela kolodvora - putnički i teretni. Naročito me zanimao teretni dio, jer sam kroz njega puno puta prošao vlakom ali ga nisam pobliže razgledao. Više u putopisu, vjerojatno sutra.

• Like 2

Serija 05 je zakon!

Posted
16 minuta, Stanley said:

Znao sam da će domorodac, k tome i majstor strojovođa, prvi pogoditi. 😉

Danas sam bio u Sisku i temeljito obišao oba dijela kolodvora - putnički i teretni. Naročito me zanimao teretni dio, jer sam kroz njega puno puta prošao vlakom ali ga nisam pobliže razgledao. Više u putopisu, vjerojatno sutra.

To je super, jer sam i ja za vikend bio ponovno u Sisku, a baš taj nesretni teretni dio nisam stigao obići. Ovo je ujedno i najava za moj putopis iz Siska kojeg ću valjda jednom uspjeti objaviti zbog škole (gimnazija 🥵).

Budem i ja priložil jednu fotkicu.

IMG_20241005_134424794.jpg.ac4e164ca944f1b40f8f6c6766fa16cb.jpg

• Thanks 1